7 Saniyede jet hırsızlık!

Samsun'da hırsızların 7 saniye içinde bilgisayarcının vitrin camını kırıp 2 adet bilgisayar çalması güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.Olay, İlkadım ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde bulunan Erkan Yurttaş ve Adem Korkut'a ait bilgisayar servisi ve satış

7 Saniyede jet hırsızlık!

Samsun'da hırsızların 7 saniye içinde bilgisayarcının vitrin camını kırıp 2 adet bilgisayar çalması güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Olay, İlkadım ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde bulunan Erkan Yurttaş ve Adem Korkut'a ait bilgisayar servisi ve satış yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz 2 hırsız, sabaha karşı bilgisayarcının önüne gelip önce parke taşı atıp vitrin camını kırıp daha sonra da tekme atarak camın iyice kırılmasını sağlayıp vitrindeki bin lira değerindeki labtop bilgisayar ile arızalı bir başka bilgisayarı çalıp kaçtılar. Hırsızların camı kırıp bilgisayarları çalması 7 saniye içinde gerçekleşti. Bütün bu hırssızlık olayı ise işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. İşleri sahipleri polise şikayette bulundular. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Hırsızların kimlik tespitine ve yakalanmasına çalışılıyor. Soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel