65'lik kadına 100 bıçak darbesi

EDİRNE’nin Havsa İlçesi’nde 8 yaşındaki bir kızın öldürülerek toprağa gömülmesinin ardından, kendisine ait evde tek başına yaşayan 65 yaşındaki Seniha Yokuş, yaklaşık 100 bıçak darbesiyle öldürülmüş halde bulundu.Edirne’de, bir günde iki ayrı vahşi cinaye

65'lik kadına 100 bıçak darbesi

EDİRNE’nin Havsa İlçesi’nde 8 yaşındaki bir kızın öldürülerek toprağa gömülmesinin ardından, kendisine ait evde tek başına yaşayan 65 yaşındaki Seniha Yokuş, yaklaşık 100 bıçak darbesiyle öldürülmüş halde bulundu.

Edirne’de, bir günde iki ayrı vahşi cinayetin şoku yaşanıyor. İkinci vahşi cinayet akşam 18.00 sıralarında Şükrüpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Mürsay Sitesi B bloktaki apartmanın ikinci katında tek başına yaşayan Seniha Yokuş’un dairesinden sesler geldiğini duyan komşuları polise haber verdi. Apartmana geldiklerinde kapının açık olduğunu gören polis ekipleri yaşlı kadının bıçaklanarak öldürüldüğünü belirledi.

Acılı haberi alan ve Edirne’de yaşayan Seniha Yokuş’un kızı Çiğdem Yokuş, apartmanın önünde sinir krizleri geçirdi. Yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışılan Çiğdem Yokuş, "Ben annemi bugün bıraktım, neden Allahım. Seni ben nasıl bıraktım, anne" diye feryat etti.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı araştırmada, evin kapısının zorlanmadan açıldığı ve Seniha Yokuş’un yaklaşık 100 bıçak darbesi ile vahşice öldürüldüğü belirlendi. Yaklaşık 2 saat süren incelemenin ardından yaşlı kadının cenazesi Edirne Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bu sırada polis ekipleri çevredeki çöp konteynırlarında ve apartman çevresinde bıçak ve katil zanlısına ait iz aradı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ÖLDÜRÜP TOPRAĞA GÖMDÜLER

Edirne’nin Havsa İlçesi’ne bağlı Şerbettar Köyü’nde, 8 yaşındaki ilköğretim okulu 2’nci sınıf öğrencisi Hasret Karakoç’un cesedi köydeki harabe bir evin içerisinde toprağa gömülü halde bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler