'61 projeyi birlikte kazandıracağız'

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Trabzon'un çehresini değiştirecek '61 proje'nin hazırlanışında birlikte çalıştıkları Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun çok önemli çalışmalara imza attığını belirtti. Çevre ve Şehirci

'61 projeyi birlikte kazandıracağız'

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Trabzon'un çehresini değiştirecek '61 proje'nin hazırlanışında birlikte çalıştıkları Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun çok önemli çalışmalara imza attığını belirtti.
 Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar ve Merkez İlçe Başkanı Zeki Kavanoz ile birlikte Trabzon Belediyesi'ni ziyaret eden Bakan Yardımcısı Balta, Trabzon'da ve Trabzon Belediyesi'nde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Gümrükçüoğlu, Muhammet Balta'nın İl Genel Meclisi Başkanı olarak ve AK Parti İl Başkanı olarak kente büyük hizmetler yaptığını kaydederek, "Sayın Balta'nın bu bölgenin bir kıymeti olarak Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcılığı'na getirilmiş olması şehrimiz ve bölgemiz için büyük bir kazanç. Bakan Yardımcımızın daha önce elde ettiği tecrübeleri ile kentimize ve ülkemize önemli katkılarının olacağına inanıyorum. Bugüne kadar dürüst, prensipli ve zaman mefhumu tanımayan, bölgesine hizmet eden bir anlayışın insanı olan Muhammet Balta'nın Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı olarak da hizmetlerini bundan sonra da sürdüreceğini ve şehrimizin sıçramasında önemli fonksiyonları icra edeceğini biliyorum. Kendisine görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Doğup büyüdüğü şehirde ve belediyede bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Bakan Yardımcısı Balta, "Başkan Gümrükçüoğlu Trabzon'umuzda çok büyük hizmetlere imza attı ve atmaya da devam ediyor. Her zaman güvendiğimiz ve kendisine destek olduğumuz Başkan Gümrükçüoğlu ile yerel seçimler öncesi 61 projenin hazırlanmasında birlikte olmuştuk. Uygulamasında ve Trabzon'umuza kazandırılmasında da beraber olmayı Allah bizlere nasip etti. Bu benim için çok büyük bir onur. Birlik ve beraberlik içerisinde hem Trabzon'a, hem de 74 milyon vatandaşımıza en iyi hizmeti vermeye gayret göstereceğiz. Her alanda lider kent olan Trabzon'un, 2023 vizyonuna uygun olarak birlikte taşıyacağız" diye konuştu.
 Konuşmaların ardından Başkan Gümrükçüoğlu ziyaretin anısına Balta'ya telkari işlemeli kahve takımı hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler