61 projeyi anlatmaya devam

Memur-Sen Trabzon Şubesi’nin düzenlemiş olduğu kahvaltıya katılan Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Memur-Sen Trabzon Şube Başkanı Mehmet Kara, AK Parti Trabzon İlçe Başkanı Temel Altuntaş ve sendika üyeleri ile buluştu. Başkan Gümrükçüoğlu kahvaltılı topl

61 projeyi anlatmaya devam

Memur-Sen Trabzon Şubesi’nin düzenlemiş olduğu kahvaltıya katılan Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Memur-Sen Trabzon Şube Başkanı Mehmet Kara, AK Parti Trabzon İlçe Başkanı Temel Altuntaş ve sendika üyeleri ile buluştu.

 

Başkan Gümrükçüoğlu kahvaltılı toplantıda yaptığı konuşmada “ Hani ne yapıldı, 61 proje nerede diyorlar. Tek tek alıyoruz 61 tanesini de hangisini yaptık, hangisini yarıladık, hangisine başladık, bunları hep açıklıyoruz. 61 projenin 10 tanesine başlamadık. Ama 61 projenin yanında 17 projeye daha başladık ve sayıyı 78’e çıkardık. Bu işleri neden yaptık? Çünkü şehrin günlük yapısı bunu icap etti. O yüzden 61 projede olmayan ancak icap eden projeleri yaptık. Diyorlar ki bu 61 projenin büyük çoğunluğu günlük yaşayışın işleri. Onu o zaman niye söylemiyordunuz? Ama bugün siyaset yapmak için söylüyorsunuz. Ama halk sizin bu söylemlerinize itibar etmiyor. Çünkü halk yapılanları görüyor ve yaşıyor ” dedi.

GÜMRÜKÇÜOĞLU’NUN “MEZARLIK” TEPKİSİ
Bazı siyasetçilerin mezarlıklarda yapılan düzenlemeleri ve mezarlık bilgi sistemine geçilmesini proje olarak kabul etmediğini kaydeden Gümrükçüoğlu “Mesela diyor ki, mezarlıklara yapılan hizmeti proje mi saymak gerekir. Saymak gerekir. Mezarlıklar Orhan Fevzi Gümrükçüoğlupislikten geçilmiyordu. Her dini bayramlarda düzenlenip temizleniyor. Oraya giden vatandaşımıza tekerlekli sandalyeyi takdim ediliyor, kolonyası tutuluyor, şekeri tutuluyor, çiçeği takdim ediliyor, ama sırf bunlar yapılmıyor. Öyle bir kent bilgi sistemi yerleştiriyoruz ki, Türkiye’nin bu konuda en ileri belediyelerinden biri oluyorsun ama adamın kafası basmıyor. Mezarlıklar ecdadımıza layık hale getiriliyor. Oturduğunuz yerde internete giriyorsunuz ve hangi mezarlıkta nerede yer var? Nereden yer alabilirsiniz veya akrabanızın mezarı nerede diye bakabiliyorsunuz. İsim soy isim bilgilerini giriyorsunuz krokisini takip edip, mezarlığa nasıl ulaşabileceğiniz yazıyor. Fotoğrafını görebiliyorsunuz. İnternet üzerinden Yasin-i Şerif’i de okutabiliyorsunuz. Ama mezarlıklar ilgili yapılan bu düzenlemeleri adamın kafası basmıyor. Görmemiş düşünmemiş” diyerek tepkisini dile getirdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel