61 projede neler yapıldı?

İlçe parti binasında yapılan toplantıya, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak, AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Ak Parti İl Başkanı Adnan Günnar, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türk

61 projede neler yapıldı?

İlçe parti binasında yapılan toplantıya, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak, AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Ak Parti İl Başkanı Adnan Günnar, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, belde ve belediye başkanları ve muhtarların yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

Açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Osman Çavuş, referandum öncesi ve sonrası çalışmalarından söz ederek teşkilatına teşekkürlerini sundu. Referandumda vatandaşın sağduyusunun hakim olduğunu söyleyen Çavuş, vatandaşın bakış açısından memnun olduğunu ifade ederek “Biz hizmet yaparken asla ayrım yapmadık. Oy aldığımız ve oy almadığımız her yere aynı hizmeti götürdük. Hatta bize oy vermeyenlerin gönlünü alabilmek içinde onlara daha fazla hizmet ettik” dedi.
Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise 61 projede yapılanları gösteren bir sunum yaptı. Gümrükçüoğlu “Biz bu yaptıklarımızı tek başıma yapmadık. Bakanımızla birlikte, vekillerimizle her şeyden çok Başbakanımızla yaptık. Onlar olmasa ben bunları gerçekleştiremezdim. Bunları da kiminle başardık, elbette ki sizler sayesinde” diye konuştu.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar ise konuşmasında, Trabzon’un yüzde 70 evet oyuyla birlikte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirini kazandığını ifade ederek “Referandumda, teşkilatımız büyük bir gayret göstermiştir. Bu gayretle birlikte bütün muhalefetin bize karşı kenetlenmesine rağmen, yirmi tane seçimden daha önemli sayılabilecek bu referandum sürecini halkımız yüzümüzün akıyla bizi desteklemiştir. Şimdi ise biz başbakanımızın da dediği gibi ‘durmak yok yola devam’ diyerek milletimize hizmet için gayret etmeye devam, elbirliğiyle hep birlikte başarıya koşacağız” şeklinde konuştu.

AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur ise yaptığı konuşmada, partililere çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, artık tek hedefin genel seçim olduğunu belirtti. Cumur, “Trabzon Türkiye’nin yıldız kenti oluyor. Trabzon Türkiye’de ilk 10’un arasında görünüyor. Biz elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz, teşkilatlar olarak sizin göreviniz bunları en ücra köşedeki insanlarımıza anlatmak. Bu yapılanları, insanlarımıza anlattıkça ülke insanlarımızız morali yüksek olur. Bu hepimizin bir görevidir. Bu konuşulanlar burada kalmamalıdır” ifadelerini kullandı.

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak ise “Akçaabat’a her geldiğimizde bu coşkuyu yaşıyoruz, en çok katılımlı, en çok işini seven ve en heyecanlı toplantılar Akçaabat’ta yapılıyor. Tek amacımızın Türkiye’yi yükseltmek bunu herkes bilmelidir” dedi.
Toplantı sonunda referandumda en çok başarı sağlanan 3 köy ve 3 belde temsilcilerine plaket takdim edildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel