6. Geleneksel Bilek Güreşi Turnuvası yapıldı

Beşikdüzü Meslek Yüksek Okulu'nda  "6. Geleneksel Bilek Güreşi Turnuvası" düzenlendi.   Erkeklerde dört, bayanlar da tek kategoride başlayan turnuva  final müsabakaları ve ödül töreniyle tamamlandı.BMYO Bilişim Kolunun düzenlediği turnuvada 33 kişi bilekl

6. Geleneksel Bilek Güreşi Turnuvası yapıldı

Beşikdüzü Meslek Yüksek Okulu'nda  "6. Geleneksel Bilek Güreşi Turnuvası" düzenlendi.   Erkeklerde dört, bayanlar da tek kategoride başlayan turnuva  final müsabakaları ve ödül töreniyle tamamlandı.

BMYO Bilişim Kolunun düzenlediği turnuvada 33 kişi bileklerini yarıştırdı. Turnuva, erkeklerde 55, 65, 75, 85+ kilolarında, bayanlarda 50+ kilolarda sağ kol ile yapıldı.

Bir gün süren müsabakalar Bilek Güreşi Milli Hakemi Hüseyin Güzel'in yönetiminde gerçekleştirildi. Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Trabzon İl Temsilcisi Kerim Sevinç de turnuvaya misafir olarak katılarak etkinliği takip etti.

Turnuvaya büyük ilgi gösteren öğrenciler müsabaka aralarında horon ve kolbastıyla coştu.

Fotogaleri için tıklayın

Turnuva sonunda katılımcılara ödülleri, Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi İl Temsilcisi Kerim Sevinç, Milli Hakem Hüseyin Güzel, BMYO Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Ali Kürşat Erümit ve Öğr.Gör. Yusuf Öztürk tarafından verildi.

MÜSABAKA SONUÇLARI İSE ŞÖYLE OLUŞTU;

Bayanlar 50+ kiloda
 Şampiyon: Nazlıcan Bal(Bilgisayar Teknolojileri Bölümü)
 İkinci: Ecem Çakmak(Bilgisayar Teknolojileri Bölümü)
 Üçüncü: Huri Halil(Bilgisayar Teknolojileri Bölümü)

Erkekler 55 kiloda
 Şampiyon: Mecid Tükay(Elektronik ve Otomasyon Bölümü)
 İkinci: Yaşar Civil(Makina Bölümü)
 Üçüncü: Sedat Uzun(Yönetim ve Organizasyon Bölümü)

Erkekler 65 kiloda
 Şampiyon: Gürkan Eyüpoğlu (Elektronik ve Otomasyon Bölümü)
 İkinci: Kader Kandemir (Elektronik ve Otomasyon Bölümü)
 Üçüncü: Özgür Mutluterzi(Makina Bölümü)


Erkekler 75 kiloda
 Şampiyon: Ömer Ersin(Elektronik ve Otomasyon Bölümü)
 İkinci: Uğur Pektaş (Bilgisayar Teknolojileri Bölümü)
 Üçüncü: Okan Çetin(Bilgisayar Teknolojileri Bölümü)

Erkekler 85+ kiloda
 Şampiyon: Şakir Dilli (Elektronik ve Otomasyon Bölümü)
 İkinci: Uğur Marabaoğlu(Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü)
 Üçüncü: Vahit Gürkan Kaçır(Bilgisayar Teknolojileri Bölümü)
 

Turnuvanın ardından BMYO tarafından yapılan açıklamada turnuvaya katılan öğrenciler tebrik edilerek şu ifadelere yer verildi; "Turnuvada dereceye giren ve turnuvaya katılım gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Ata sporlarımızdan olan bilek güreşi konusunda toplumda bilinç uyandırmak  ve özellikle gençlerimiz arasında yaygınlaşmasını sağlamak için düzenlediğimiz bu geleneksel Bilek Güreşi Turnuvasında hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak müsabakalarımızı yöneten Bilek Güreşi Milli Hakemi Hüseyin Güzel'e ve katılımıyla etkinliğimizi renklendiren Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Trabzon İl Temsilcisi Kerim Sevinç'e teşekkür ediyoruz."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel