50 hükümlüye “Sevgi ve Merhamet” konulu seminer

Gümüşhane Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, eğitim iyileştirme çalışmaları kapsamındaki seminerlerine devam ediyor.  İnfazı devam eden hükümlülere yönelik olarak gerçekleştirilen eğitim-iyileştirme çalışmaları kapsamında 50 hükümlüye “Sevgi ve Merhamet” kon

50 hükümlüye “Sevgi ve Merhamet” konulu seminer
Gümüşhane Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, eğitim iyileştirme çalışmaları kapsamındaki seminerlerine devam ediyor. 
 
İnfazı devam eden hükümlülere yönelik olarak gerçekleştirilen eğitim-iyileştirme çalışmaları kapsamında 50 hükümlüye “Sevgi ve Merhamet” konulu seminer verildi.
Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen seminerde Cezaevi Vaizi Adnan Cömert, yaklaşık 2 saat boyunca hükümlülere sevgi ve merhamet konularında bilgiler aktarırken, seminere Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde görevli Sosyolog Gülçağrı Makas ve Sosyolog Ali Sulu da katıldı.
 
Seminer sonunda hükümlüler memnuniyetlerini getirirken, Denetimli Serbestlik uzmanları Şubat ayında yapılacak seminerin Organ Bağışı konusunda olacağını duyurarak tüm katılımcılara teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler