496,025 puanla Ordu il 1.'si oldu

Türkiye geneli 8. sınıf SBS sonuçlarına göre Fatsa Dolunay İlköğretim Okulu ve Anafen Dershanesi öğrencisi Yunus Emre Yılmaz, Orta Öğretime Yerleştirme'de 496,025 puanla Ordu il 1.'si oldu. Ayrıca Ordu ve Fatsa'nın da tek birincisi ünvanını aldı. Yunus Em

496,025 puanla Ordu il 1.'si oldu

Türkiye geneli 8. sınıf SBS sonuçlarına göre Fatsa Dolunay İlköğretim Okulu ve Anafen Dershanesi öğrencisi Yunus Emre Yılmaz, Orta Öğretime Yerleştirme'de 496,025 puanla Ordu il 1.'si oldu. Ayrıca Ordu ve Fatsa'nın da tek birincisi ünvanını aldı. 

Yunus Emre, sistemli ve düzenli çalışarak bu sonucu hak etti. Başarısında emeği geçen dershane öğretmenlerimize ve Dolunay İlköğretim Okulu öğretmen ve idarecilerine teşekkür ediyorum“ dedi. Bu yılki 8. sınıf SBS'de de güzel bir sonuç elde ettiklerini belirten Bektaş, Anafen Dersahanesi Yönetim Kurulu adına öğrencisine ve ailesine ayrıca teşekkürlerini sundu.

 

20120712aw000733_02.jpg

 

 

Türkiye geneli 8. sınıf SBS sonuçlarına göre Ordu’nun tek birincisi olma ünvanını kazanan Yunus Emre Yılmaz ise, “Başarımda emeği geçen öğretmenlerime teşekkür ediyorum. Geçen yıl 500 tam puan kazanmıştım. Hedefim bu yıl da 500 tam puan almaktı, ancak kıl payı kaçırdım. Hedefim ileride vatanıma milletime ve aileme faydalı bir fert olmak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel