46 Eser Ünye Müze Ev'inde

Ünye Fotoğraf Gönüllüleri Derneği, Ünye Tarih Araştırma Grubu ve Ünye Belediyesi’nin katkılarıyla 13-14-15 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen 1. Ünye Foto Maraton Yarışması’nda fotoğrafçıların çektiği 46 eser, Ünye Müze Ev'de sergilenmeye başladı.Konuyl

46 Eser Ünye Müze Ev'inde

Ünye Fotoğraf Gönüllüleri Derneği, Ünye Tarih Araştırma Grubu ve Ünye Belediyesi’nin katkılarıyla 13-14-15 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen 1. Ünye Foto Maraton Yarışması’nda fotoğrafçıların çektiği 46 eser, Ünye Müze Ev'de sergilenmeye başladı.

Konuyla ilgili bilgiler veren Ünye Müze Ev Müdürü Ali Rıza Nal, “80 profesyonel fotoğrafçının katıldığı yarışmada çekilen 800 fotoğraftan 46 tanesini seçerek Müze Ev’de sergilemeye başladık. Eylül ayının 15’de başlayan sergimiz, ekim ayının sonuna kadar açık kalacak. Vatandaşlarımızın hem müzeyi hem de sergiyi gezip görmelerini bekliyoruz” dedi.

Yabancıların Müze Ev’e ilgisinin yüksek olduğunu da belirten Nal, “Ünyeli vatandaşlarımız Müze Ev’e yeteri kadar sahip çıkmıyor ve ziyaret etmiyor. Yabancıların ilgisinden ise oldukça memnunuz. Hatta resmi açılış yapılmamasına rağmen dışarıdan oldukça fazla ziyaret eden var. Bizler aynı ilginin Ünyeli vatandaşlardan da gelmesini istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel