45 Trabzonlu iş sahibi oldu!

Trabzon Belediyesi’nin İŞ-KUR ile ortaklaşa düzenlediği” Greyder, Loder ve Ekskavatör Sürücüğü” kursu sona erdi.45 kişinin katıldığı “Greyder, Loder ve Ekskavatör Sürücüğü” kursu teorik ve uygulamalı olarak yapılırken katılımcılara günde 15 TL yol ve yeme

45 Trabzonlu iş sahibi oldu!

Trabzon Belediyesi’nin İŞ-KUR ile ortaklaşa düzenlediği” Greyder, Loder ve Ekskavatör Sürücüğü” kursu sona erdi.

45 kişinin katıldığı “Greyder, Loder ve Ekskavatör Sürücüğü” kursu teorik ve uygulamalı olarak yapılırken katılımcılara günde 15 TL yol ve yemek parası verildi. 72 saat süren kursta başarılı olanlara sertifika almaya hak kazandı. Belediye iki yıl içerisinde düzenlediği kurslar ile 385 vatandaşı meslek sahibi yaptı.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu açtıkları kurslarla işsiz vatandaşları meslek sahibi yaparak iş bulmalarına yardımcı olmaya gayret gösterdiklerini belirterek, “İş-Kur, Milli Eğitim, Ticaret ve Sanayi Odası ve Halk Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa kurslar düzenliyoruz. Ayrıca AB Hibe fonlarından yararlanarak da kurslar düzenliyoruz. Kalifiye elaman yetiştirmek için bu kursların çok öneli olduğuna inanıyorum. Son olarak düzenlediğimiz ‘Greyder, Loder ve Ekskavatör Sürücülüğü Kursu’ 45 vatandaşımız daha meslek sahibi oldu. İki yıl içerisinde düzenlediğimiz çeşitli kurslarla 385 vatandaşımızı meslek sahibi yaptık. Kursların açılmasında bizlere destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel