40 TL verdi banka dolandırmaya çalışınca...

Haber61.Net – Haber Servisi - Trabzon’da sahte kimlik ile bankadan kredi çekmek isteyen şahıs uyanık banka görevlisi tarafından son anda fark edilince yakayı ele verdi.  Edinilen bilgiye göre; Cemal Salih O. (47) kredi çekmek üzere Kahramanmaraş Caddesind

40 TL verdi banka dolandırmaya çalışınca...

Haber61.Net – Haber Servisi - Trabzon’da sahte kimlik ile bankadan kredi çekmek isteyen şahıs uyanık banka görevlisi tarafından son anda fark edilince yakayı ele verdi.  Edinilen bilgiye göre; Cemal Salih O. (47) kredi çekmek üzere Kahramanmaraş Caddesinde bulunan bir bankaya giderek başvuruda buldundu. Başvuru sırasında yanından getirdiği sahte kimliği banka görevlisine verdi. Banka görevlisi kimliği sahte olduğunu anlayınca Cemal Salih O’yu oyalama başlayarak polis ekiplerine haber verdi.

40 TL’YE SAHTE KİMLİK

Bir süre sonra bankaya Trabzon Emniyeti Organize Suçlar büro amirliğinden polis ekipleri gelerek  Cemal Salih O göz altına alarak emniyete götürdü. Şüpheli şahıs buradaki ifadesinde ise başka bir ayrıntıyı ortaya çıkardı. Zanlı kimliği 40 TL karşılığında Cemil O. (40) isimli birine yaptırdığını söyleyince polis ekipleri Cemil O’nun yakalanması için çalışma başlattı.

SAHTE BELGE İLE DOLANDIRICILIK

Firari olan Cemil O’nun yakalanması için çalışmalarında devam eden polis ekipleri sahte kimlik ile bankadan para çekmek isteyen Cemal Salih O. Hakkında resmi evrakta sahtecilik ve banka yoluyla dolandırıcılık sucundan işlem yaparak savcılığa sevk etti. Olayın tahkikatı devem ediyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler