4. gala Trabzon'da yapıldı

 'Yangın Var’ filminin İstanbul, Ankara ve Diyarbakır galalarının ardından 4. galası dün akşam Trabzon’da yapıldı.Trabzon’da bir alışveriş merkezinde  yapılan galaya filmin yönetmeni Murat Saraçoğlu, film senaristlerinden Koray Çalışkan, başrol oyuncuları

4. gala Trabzon'da yapıldı

 'Yangın Var’ filminin İstanbul, Ankara ve Diyarbakır galalarının ardından 4. galası dün akşam Trabzon’da yapıldı.

Trabzon’da bir alışveriş merkezinde  yapılan galaya filmin yönetmeni Murat Saraçoğlu, film senaristlerinden Koray Çalışkan, başrol oyuncuları Osman Sonat, Nesrin Cevadzade ile çok sayıda davetli ve izleyici katıldı. Trabzon’un muhteşem bir şehir olduğunu belirten başrol oyuncusu Nesrin Cevadzade, “Bugün Trabzon’da bulunmak bizim için çok anlamlı. Hikaye'nin nihayete erdiği yer Trabzon. Diyarbakır’dan Trabzon’a doğru bin 200 km’lik bir yolculuğun sonunda aslında birbirlerine doğru ön yargıyla bakan birbirlerini anlamayan iki karakterin yolculuğu. Bu iki kent ile anlam kazanıyor her şey” dedi.

‘Yangın Var’ filminin tüm set çalışanlarını birbirine bağladığını söyleyen filmin senaristlerinden Koray Çalışan, “Bu bir Karadeniz hikayesi, Karadenizli bir itfaiyeci, güzel Türkiye’de inanılmaz bir yolculuğa çıkıyor. Diyarbakır’dan bir itfaiye aracı alıyor ve onunla beraber sürpriz bir misafirle Türkiyelilerin daha önce görmediği kadar güzel yerlerde güzel bir yolculuğa çıkıyor. O yol ve sevgi hepimizi birbirimize bağlıyor. Trabzon’un en büyük sinema salonundayız. Hep birlikte ağlıyoruz, hep birlikte gülüyoruz çünkü biz Trabzonluyuz” ifadelerini kullandı.

Daha sonra tüm davetliler filmi izledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler