3 Savaş Gemisi ve Trabzonlu Komutan Samsun'da

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 5. Muhrip Filotillası Komodoru’na bağlı TCG Salih Reis, TCG Yavuz ve TCG Binbaşı Saadettin Gürcan Firkateynleri Samsun’a geldi. Karadeniz’deki eğitimler kapsamında Samsun’a gelen firkateynler Samsun Limanı’na demirledi. Donanm

3 Savaş Gemisi ve Trabzonlu Komutan Samsun'da

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 5. Muhrip Filotillası Komodoru’na bağlı TCG Salih Reis, TCG Yavuz ve TCG Binbaşı Saadettin Gürcan Firkateynleri Samsun’a geldi.

 Karadeniz’deki eğitimler kapsamında Samsun’a gelen firkateynler Samsun Limanı’na demirledi. Donanma Komutanı Koramiral Veysel Kösele ve gemi komutanları Atatürk Anıtı’na çelenk koyup saygı duruşunda bulundu. Komutanlar, daha sonra Samsun Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette Vali Aksoy ve Koramiral Kösele birbirlerine hediye verdiler.

Trabzonlu Amiral'de Oradaydı

Ziyarette ayrıca Kuzey Deniz Saha Komutanı Trabzonlu Tüm Amiral Şükrü Korlu, 1. Muhrip Filotilla Komodoru Dz.Kur.Alb. Hakan Güneş, Karadeniz Bölge Komutanı Dz. Kur.Alb. Yalçın Enç ve Sahil Güvenlik Bölge Komutanı Kur.Kıd.Alb. Mehmet Zeki Bodur da yer aldı.

Gemiler bugün saat 10.30-12.00 ve 14.00-16.00 saatleri arasında halk ziyaretine açık olup, gece 00.00’da Samsun’dan ayrılacaklar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel