“3 puanı biz alacağız”

Seçim çalışmalarını hızlandıran MHP Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Hüseyin Örs, Akçaabat ilçesinde ziyaretlerini sürdürüyor.Örs, burada yaptığı açıklamada  MHP’nin Trabzon’da birinci parti olacağını tekrarlayarak  “28 Mayıs’taki mitingimizden sonra, MHP’y

“3 puanı biz alacağız”

Seçim çalışmalarını hızlandıran MHP Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Hüseyin Örs, Akçaabat ilçesinde ziyaretlerini sürdürüyor.

Örs, burada yaptığı açıklamada  MHP’nin Trabzon’da birinci parti olacağını tekrarlayarak  “28 Mayıs’taki mitingimizden sonra, MHP’ye olan teveccüh daha da artmıştır. Daha önce Ak Parti’ye oy veren vatandaşlarımız MHP’ye geliyor; AKP düşüyor, MHP yükseliyor” dedi.

Örs, konuşmasında İktidarın uygulamalarının ve özellikle Cumhurbaşkanımızın söylemlerinden rahatsız olan büyük bir kitlenin olduğuna dikkat çekerek “Ak Parti’ye oy vermiş Trabzon’lu vatandaşlarımız, çözüm sürecini, bölünme süreci olarak görüyor. Dolmabahçe’de yapılan HDP-Hükümet görüşmesi Ak Parti’ye oy veren kardeşlerimizi de rahatsız etmiştir. Bunu açık açık söylüyorlar.” dedi. 

MHP adayı Örs,  Akçaabat’ta yaptığı açıklamada da ”Ak Parti’den vazgeçme süreci son dönemde hızlandı.  Yolsuzluk, bu kitlelerin rahatsız olduğu birinci konu. Özellikle yolsuzlukla adı anılanların kollanması bu kitlede rahatsızlık yaratmıştır.  Ak Parti, yolsuzlukla suçlanan bakanlarını Yüce Divan’a göndermemekteki ısrarı ve  üyelerini kendisinin seçtiği  Anayasa Mahkemesine olan güvensizliği ile kendisine oy veren büyük bir kesimin desteğini kaybetmiştir.” dedi. 

MHP Adayı Dr. Hüseyin Örs “Cumhurbaşkanı’nın söylemlerinden rahatsız olan Ak Partili kardeşlerimiz var. Cumhurbaşkanı’nın, Diyanet İşleri Başkanına alınan 1 milyonluk araba ile ilgili yaptığı konuşmalar da, Ak Parti’li seçmence tasvip edilmemektedir. Birçok Ak Partili, şatafatlı yaşantıdan, saraylarda oturulmasında memnun olmadığını ifade ediyor, zenginleşen AKP’lilerin halktan koptuğunu kabul ediyor.” dedi.

Trabzon’da birinci parti olacaklarını kaydeden Örs,  konuşmasını şöyle bitirdi “7 Haziran’da MHP Trabzon’un flaş partisi olacaktır. Sahaya 3 puan için çıkıyoruz demiştim. 3 Puanı alan taraf biz olacağız. “

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel