28'li Giresun'a 28 proje!

 Canikli, yaptığı yazılı açıklamada, bu zamana kadar halka verdikleri sözleri tek tek yerine getirdiklerini, bu seçimde Giresun'da vaat ettikleri 28 projenin gerçekleşmesi için 12 Haziran'dan sonra harekete geçerek 'ahde vefanın' gereğini yerine getirecek

28'li Giresun'a 28 proje!

 

Canikli, yaptığı yazılı açıklamada, bu zamana kadar halka verdikleri sözleri tek tek yerine getirdiklerini, bu seçimde Giresun'da vaat ettikleri 28 projenin gerçekleşmesi için 12 Haziran'dan sonra harekete geçerek 'ahde vefanın' gereğini yerine getireceklerini ifade etti.

AK Parti kadroları olarak iktidarda bulundukları 8.5 yıl süresince Giresun'da ulaşımda, sağlıkta, eğitimde ve sosyal hizmetler alanında yaptıkları çalışmaları kamuoyunun çok iyi bildiğini belirten Canikli, şunları kaydetti:

''Her ne kadar muhalif kesimler yapılan işleri görmezlikten gelerek inkar etse de biz halkımızın basiretine güveniyoruz. AK Parti iktidara gelmeden önce Giresun'un gündemini oluşturan ana konular sahil yolu, yıkık vaziyetteki limanın yeniden yapımı, üniversite kurulması, OR-Gİ Havaalanı, Eğribel Tüneli ve ilimizin teşvik kapsamına alınması gibi başlıklar altında konuşuluyor ve çözüm konusunda da hiçbir siyasetçi ümit verici konuşamaya cesaret edemiyordu. Geldiğimiz noktada sözü edilen konular fazlasıyla çözüme kavuştu.

Halkımızın yükselen beklentilerini karşılıksız bırakmamak için seçim sürecine projelerimizi tamamlayarak girdik. Bu yüzden kamuoyuna duyurduğumuz '28 Günde 28 Proje' konsepti, hamasi ve hayali bir çalışma olmamıştır. Kaynakları belli, maliyetleri hesaplı birer devlet projesidir. 28 projemiz hayata geçtiğinde Giresun marka bir şehir olacaktır. İktidarda bulunmanın sorumluluğunu taşımanın verdiği bilinçli pozisyonumuz gereği kaynağı bulunmayan, devlet projesi haline gelmemiş hiçbir şeyi halkımıza vaat etmedik, etmiyoruz. Oy avcılığı için halkımıza hamaset yapmıyoruz. Gerçekten planlanmış, kaynağı bulunmuş, yeri tespit edilmiş ve devlet projesi haline gelmiş yatırımları önümüzdeki dönemde gerçekleştireceğimizin sözünü veriyoruz. AK Parti kadroları olarak bizler ahde vefa ilkesinin ne anlama geldiğinin bilincini taşıdığımız için, halkımızı kandıracak, onların umudunu siyasi sömürü aracı olarak kullanacak davranışlar içinde olmadık, bundan sonra da olmayacağız.'' 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel