28 Yaşında silahla Liseyi bastı

Etrafınızdaki Bayanlar Sizi Çok Daha Çekici, Çok Daha Etkileyici Bulacak!Samsun'da 28 yaşındaki Mehmet Ç., bu sabah elinde tabancayla Namık Kemal Lisesi'ni bastı. Görevlilerin haber vermesiyle okula gelen polis, şüpheliyi etkisiz hale getirerek gözaltına

28 Yaşında silahla Liseyi bastı

Etrafınızdaki Bayanlar Sizi Çok Daha Çekici, Çok Daha Etkileyici Bulacak!Samsun'da 28 yaşındaki Mehmet Ç., bu sabah elinde tabancayla Namık Kemal Lisesi'ni bastı. Görevlilerin haber vermesiyle okula gelen polis, şüpheliyi etkisiz hale getirerek gözaltına aldı.

Olay İlkadım İlçesi İstiklal Caddesi'nde bu sabah meydana geldi. İddiaya göre 53 EN 241 pkalakı otomobille Namık Kemal Lisesi önüne gelen Mehmet Ç. aracıı park ettikten sonra elindeki ruhsatsız tabancayla öğrencilerin derste olduğu sırada okul bahçesini geçerek binaya girdi.

Bunu gören görevliler polisi aradı. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler binadaki Mehmet Ç.'yi kimseye zarar vermeden etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. Şüpheli ilk ifadesinde, Namık Kemal Lisesi'nde öğretim gören bir erkek yakınına bazı kişilerin dün laf atarak sataştığını, buna sinirlenerek okula girdiğini ve okul yönetimiyle konuşmaya çalıştığını söyledi.

Şüpheli polis aracına bindirilerek polis merkezine götürülürken, otomobilinde de arama yapıldı. Aramada başka bir suç unsuruna rastlanmadığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel