25. yıllarını dolduranlara ödül

Giresun'un Bulancak ilçesinde dün akşam başlayan 14. Mürsel Gülmez Tiyatro Günleri Festivali'nde Bulancak Sanat Tiyatrosu’nda 25. yılını dolduran oyunculara ödülleri verildi. Dün akşam yönetmenliğini ünlü oyuncu Şahin Ergüney’in yaptığı “Lütfen Kızımla Ev

25. yıllarını dolduranlara ödül

Giresun'un Bulancak ilçesinde dün akşam başlayan 14. Mürsel Gülmez Tiyatro Günleri Festivali'nde Bulancak Sanat Tiyatrosu’nda 25. yılını dolduran oyunculara ödülleri verildi.

 
Dün akşam yönetmenliğini ünlü oyuncu Şahin Ergüney’in yaptığı “Lütfen Kızımla Evlenir misiniz?” oyunuyla başlayan 14. Mürsel Gülmez Tiyatro Günleri Festivali’nde oyun sonrası Bulancak Sanat Tiyatrosu’nda 25. yılını dolduran oyunculara ödülleri verildi.
 
Aralarında CHP Giresun il Genel Meclis üyesi Ömer Mustafa Yılmaz'ın da yer aldığı Bulancak Sanat Tiyatrosu'nda 25. yılını dolduran 13 kişiye ödüllerini ünlü oyuncu Bulancak Sanat Tiyatrosu Genel Yayın Yönetmeni Şahin Ergüney ve törene katılan bazı misafirler verdi.
 
Törende konuşan Şahin Ergüney, ”Bulancak Sanat Tiyatrosu Türkiye’de kendi özverisi ve hiçbir ödeneği olmayıp,perdelerini kapatmayan birkaç tiyatro’dan biri olarak 26. yılını geride bıraktı. Bir vefa örneği olarak tiyatromuz da 25. yılını dolduran sanatçı arkadaşlarımıza ödül vermeyi düşündük ve her yıl 25.yılını dolduran arkadaşlarımıza plaket vermeye devam edeceğiz” dedi.
 
14. Mürsel Gülmez Tiyatro Günleri Festivali bugün yapılacak olan şehir yürüyüşü ile başlayarak 19 Mayıs tarihinde sona erecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel