2,5 kilo bonzai ile yakalandılar

2,5 kilo bonzai ile yakalanan 3 kişi tutuklandı.

2,5 kilo bonzai ile yakalandılar

Samsun'da ele geçen 2,5 kilo bonzai ile ilgili yakalanarak adliyeye çıkarılan 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı. 


Samsun Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul'dan yüklü miktarda bonzai adlı uyuşturucu maddenin Samsun'a getirileceği istihbaratını aldı. Yapılan operasyonda C.Ç.(52)'nin bir ambara ait kamyon ile Samsun'a getirdiği uyuşturucu maddeyi Tekkeköy ilçesine getirdiği, burada oğlu 26 yaşındaki E.Ç.'nin bir paketi alıp motosiklete koyarak İlkadım ilçesi Derebahçe Mahallesi'nde geldiği ve O.U.(25), O.A.(19) ve S.Ş.(19) ile buluştukları tespit edildi. Olayla ilgili E.Ç., O.U., O.A. ve S.Ş. gözaltına alındı. Motosiklette yapılan aramada koltuk altına gizlenmiş paket içinde 470 gram bonzai ele geçti. Kamyonda yapılan aramada ise 1 kilo 940 gram bonzai ele geçirildi.

Toplam 2 kilo 410 gram bonzai ile ilgili 5 kişi "uyuşturucu ticareti" suçundan bugün Samsun Adliyesine çıkarıldı. Savcıya ifade veren O.A. ve S.Ş. serbest bırakılırken, nöbetçi mahkemeye sevk edilen C.Ç. ve oğlu E.Ç. ile O.U. tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi. 


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler