2023'de Trabzon nerede olacak? Başkan'ın büyük iddiası

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, büyükşehirle birlikte Trabzon’da çok daha büyük projelere ve çalışmalara imza atacaklarını kaydederek, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Kuruluş yılı olan 2023’e kadar Trabzon’u dünyanın yaşanılabilir ilk

2023'de Trabzon nerede olacak? Başkan'ın büyük iddiası

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, büyükşehirle birlikte Trabzon’da çok daha büyük projelere ve çalışmalara imza atacaklarını kaydederek, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Kuruluş yılı olan 2023’e kadar Trabzon’u dünyanın yaşanılabilir ilk 10 şehri arasına sokmak için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, “Tüm paydaşlarımızla birlikte valimizle, üniversitelerimizle, kamu kurum kuruluşlarımızla, STÖ’leriyle, meslek odaları ve kuruluşlarıyla birlikte şehrin tümünü ve şehrin bütün alanlarındaki çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yani artık belediyecilik belediyeyi sadece yönetmiyor, şehri yönetmenin paydaşı oluyor. Şehrimiz bu anlayış içinde 2014 büyükşehir kurmaya yönelmişken, Trabzon’un 2023’te dünyanın en güzel yaşanılabilir ilk on kenti arasına girmesi için hep birlikte plan ve programlarımızın yürütüyoruz” ifadelerini kulandı.

Seçim öncesi vaatleri olan ‘61 proje’ dışında yeni projeler de yaparak vatandaşların hizmetine sunduklarını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu görevde oldukları süre içerisinde sadece belediye bütçesi ile 163 trilyonluk yatırım yaptıklarını kaydetti.

Paydaşlar ile birlikte yaptıkları kentsel dönüşüm, ulaşım, altyapı, sosyal ve spor organizasyonları ile Trabzon’un çehresinin değişmeye başladığını kaydeden Gümrükçüoğlu, “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Trabzonlu hemşerilerimiz, ‘Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz’ anlayışını her zaman yaşamış ve yaşatmıştır. ‘Halka hizmet hakka hizmettir’ anlayışı ile kadim Trabzon halkına en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olduk. Bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel