2009’un ilk bebeği Murat

Tüm dünya yeni yıla büyük bir neşe içerisinde girerken, Trabzon'da sevinçlerin en büyüğünü Güler Ailesi yaşadı. 4 yıllık evli Fatma-Hakan Güler çifti, yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya gelen ve Murat adını verdikleri oğulları sayesinde çifte sevinç yaş

2009’un ilk bebeği Murat

Tüm dünya yeni yıla büyük bir neşe içerisinde girerken, Trabzon'da sevinçlerin en büyüğünü Güler Ailesi yaşadı. 4 yıllık evli Fatma-Hakan Güler çifti, yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya gelen ve Murat adını verdikleri oğulları sayesinde çifte sevinç yaşadı. Trabzon Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde 2009 yılının ilk dakikalarında normal doğum yapan Fatma Güler 2 kilo 750 gram ağırlığında bir erkek bebek dünyaya getirdi. Dr. Talha Erol Durmaz başkanlığındaki ekibin gerçekleştirdiği başarılı doğum sonrası dünyaya merhaba diyen bebeğe Murat adı verildi. Baba Hakan Güler, ikinci çocuklarının doğumuyla büyük mutluluk yaşadıklarını belirterek, “Bu bize 2009 yılının ilk ve en değerli armağanı oldu” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel