2008 Karadeniz'de AB yılı oldu

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Avrupa Birliği Bilgi Bürosu Koordinatörü Yakup Karbuz, bilgi bürolarına yönelik ilginin arttığını anlatarak, “Bu ilginin altında gerçekleştirdiğimiz etkinliklerin büyük bir etkisi var” dedi. 10 Köy 10 Film, Gayda Tulum El E

2008 Karadeniz'de AB yılı oldu
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Avrupa Birliği Bilgi Bürosu Koordinatörü Yakup Karbuz, bilgi bürolarına yönelik ilginin arttığını anlatarak, “Bu ilginin altında gerçekleştirdiğimiz etkinliklerin büyük bir etkisi var” dedi.

10 Köy 10 Film, Gayda Tulum El Ele etkinlikleri çerçevesinde yapılan çalışmalarla Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası AB Bilgi Bürosu'na gençlerin yanı sıra orta yaştan vatandaşların da ilgisinin arttığını belirten Karbuz şunları kaydetti: “Trabzon ve çevresinde gençlerin yanı sıra en çok kırsal kesimde yaşayan vatandaşlarımız ve sanat edebiyat çevreleri bize başvuruyor. Kırsal kesimdeki ilginin artışında bu yıl gerçekleştirdiğimiz 10 Köy 10 Film” etkinliğinin büyük bir etkisi var. Köylüler bu etkinlik sayesinde büromuzdan haberdar olarak bizlere başvurmaya başladılar. Vatandaşlar telefon açarak bizlere ulaşıyorlar. Ve bizlerden özellikle tarımsal desteklerle ilgili bilgi talebinde bulunuyorlar. Sanat çevreleri de kurdukları dernekler aracılığıyla gerçekleştirmek istedikleri projelere nasıl destek alabilecekleri yönünde sorular yöneltiyorlar. Kuşkusuz gençler ödev hazırlamak ve gençlik programlarıyla ilgili bilgi almak için de bize başvuru da bulunuyor” dedi.

HER KESİME ULAŞIYORUZ

Karbuz, AB Bilgi Bürosu'nun yalnızca vatandaşların kendilerine gelmesi yoluyla değil, büronun etkinlikleri aracılığıyla vatandaşların yanına gitmesi yoluyla da etkileşim yarattığını belirterek, “Hedef kitlemiz toplumun tüm kesimlerini içine alıyor. Çocuklarımızdan yaşlılarımıza, işverenden işçiye, sanatçıda zanaatçıya kadar toplumumuzun tüm bileşenleri ile birlikte olmaya, görüş alışverişinde bulunmaya özen gösteriyoruz. Bu çerçevede 2009 yılında yapacağımız etkinliklerle bu hedefimize yaklaşmak için daha büyük bir çaba içine gireceğiz” dedi.

Karbuz, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası AB Bilgi Bürosu'nun Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nın Trabzon Moloz mevkiindeki binasında hizmet verdiğini de belirterek “Vatandaşlarımız her konuda bizlere soru sorabilir, istemlerini dile getirebilir” dedi. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası AB Bilgi Bürosu'na 0-462-326807 numaralı telefondan ya da yakupkarbuz@gmail.com  adresinden ulaşılabilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler