20 lira için adam öldürdü!

Adana'da bir kişi 20 lira kumar borcu alacağını isteyen arkadaşını kalbinde bıçaklayarak öldürdü.Karafatma Caddesi üzerinde bulunan bir tekel bayii önünde meydana geldi. Tekel bayii işleten R.Y. (23) bir süre önce kumar oynarken M.G.'ye (22) 70 lira borçl

20 lira için adam öldürdü!

Adana'da bir kişi 20 lira kumar borcu alacağını isteyen arkadaşını kalbinde bıçaklayarak öldürdü.

Karafatma Caddesi üzerinde bulunan bir tekel bayii önünde meydana geldi. Tekel bayii işleten R.Y. (23) bir süre önce kumar oynarken M.G.'ye (22) 70 lira borçlandı. R.Y. kumar borcunun 50 lirasını ödedi ancak 20 lira borcu kaldı. Dün akşamda yine kumar oynadıktan sonra birlikte alkol alan R.Y. ve M.G. 20 liralık kumar borcu yüzünden tartışmaya başladı. R.Y. kumar borcunun "namus borcu olduğunu" söyleyerek 20 lirasını istedi.

Sarhoş olan arkadaşların tartışması kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavganın büyümesi üzerine M.G. elinde bulunan kamayı R.Y.'nin kalbine sapladı. Olayın yaşandığı sırada caddeden geçen ve başka bir vakaya müdahaleden döndüğü bildirilen 112 Acil Servis ambulansı yaralıyı Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

R.Y. yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamazken, olayın zanlısı M.G. polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. M.G. polise verdiği ifadede R.Y.'ye 70 lira kumar borcu olduğunu, 50 lirasını ödediğini dün geriye kalan 20 lirasını da istediğini sarhoş olduğu için sinirlenip bıçakladığını itiraf etti. M.G. emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel