19.Karadağ Yayla Şenlikleri

 Trabzon'un Vakfıkebir İlçesi'nde bu yıl 19.Karadağ Yayla Şenlikleri Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta'nın da katılımıyla sis ve yağmur altında yapıldı.Trabzon'un Vakfıkebir İlçesi'nde bu yıl 19. düzenlenenKaradağ Yayla Şenlikleri Çevre

19.Karadağ Yayla Şenlikleri

 

Trabzon'un Vakfıkebir İlçesi'nde bu yıl 19.Karadağ Yayla Şenlikleri Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta'nın da katılımıyla sis ve yağmur altında yapıldı.

Trabzon'un Vakfıkebir İlçesi'nde bu yıl 19. düzenlenen

Karadağ Yayla Şenlikleri Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta'nın da katılımıyla sis ve yağmur altında yapıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta Yaptı. Balta burada yaptığı konuşmada "Ankara'da bir kardeşiniz olarak, bu kimliği onurlu bir şekilde taşıyarak hizmet etmek için elimizden gelen çalışmaları yapıyoruz. Biz sizlerin hizmetkarı olmaktan mutluluk duyuyoruz. Sizlere layık olabilmek için elimizden geleni yapacağız. Ben bu şenliği düzenleyen organizasyon komitesine, başta kaymakamımıza, belediye başkanımızı, dernek başkanımıza, tüm emeği geçenlere, en önemlisi burayı güzelleştiren sizlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

Karadağ Turizm ve Güzelleştirme Derneği Başkanı M. Celil Ayhan'da

Şenliğe katılanlara teşekkür ederken şenlikte mahalli sanatçılar Seyfettin Çakıral, Zeynep Başkan, Sibel Yıldırım, Yılmaz Kasapoğlu, ve Sinan Sami söyledikleri şarkı ve türkülerle vatandaşları çoşturdu. Şenlik alanına toplananlar sis ve yağmura rağmen kemence eşliğinde saatlerce horon oynayarak eğlendi.

Aralarında gurbetçilerin bulunduğu çok sayıda vatandaş bu tür organizasyonlarda birbirlerini görme fırsatı bulduklarını belirtirlerken " Şenliklerin yapılmayacağını duyduğumuzda üzülmüştük. Ama yapılmasına çok sevindik. Şenlikler bizim yılda bir de olsa buluşma günlerimiz oldu. Uzun zaman görmediklerimizi görüyor, hasret gideriyoruz. Havaların uzun zamandan beri güzel olmaması şenliklerimizi çok etkiledi. Buna rağmen katılım çok fazla, olması yaylaların özelliğidir günde dört mevsimi yaşarsınız. Şenliği düzenleyen dernek yetkililerine teşekkür ediyoruz" dediler.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel