19 yıl sonra cinayet zanlısı yaylada yakalandı

Trabzon'da, 19 yıl önce tartıştığı kişiyi tabanca ile vurarak öldürdüğü için hakkında 10 yıl 7 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 7 ayrı suçtan aranan zanlı, saklandığı yayla evinde yakalandı.     Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü

19 yıl sonra cinayet zanlısı yaylada yakalandı

Trabzon'da, 19 yıl önce tartıştığı kişiyi tabanca ile vurarak öldürdüğü için hakkında 10 yıl 7 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 7 ayrı suçtan aranan zanlı, saklandığı yayla evinde yakalandı.     

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Sürmene ilçesinde 1994'de kendisine ait tabancayı polise yakalattığı için başka bir tabanca istediği kişiyi aralarında çıkan kavgada tabanca ile vurarak öldürdüğü belirtilen Abdullah Ç'yi yakalamak için çalışma başlattı. 
     
Uzun süren çalışma sonucu Abdullah Ç'nin Köprübaşı ilçesine bağlı Beşköy Beldesi Büyükdoğanlı Mahallesi yakınındaki bir yaylada saklandığı saptandı. 
     
Bunun üzerine harekete geçen ekipler, Abdullah Ç'yi, saklandığı yayla evine operasyon düzenleyerek gözaltına aldı. 
     
Yapılan incelemede, Abdullah Ç'nin 19 yıl önce bir kişiyi öldürdüğü için hakkında 10 yıl 7 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu, ayrıca ''6136 sayılı Ateşli Silahlar Kanunu'na muhalefet'', ''yaralama'', ''uyuşturucu madde bulundurma'', ''sahte kimlik kullanma'' gibi 7 ayrı suçtan arandığı anlaşıldı. 
     
Hükümlü Abdullah Ç, cezaevi işlemleri için Sürmene Cumhuriyet Savcılığına götürüldü. 
     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel