18 yaşındaki genci bıçakladı

Olay, merkez Yüreğir İlçesi'nin Tahsilli Mahallesi'ndeki Tahsilli İlkokulu'nun bahçesinde dün saat 21.30'da meydana geldi. İddiaya göre Sefa Azan, bir süre önce ayrıldığı kız arkadaşı N.Ö.'nün Abdülkadir Aslan'la nişanlanmasıyla kıskançlık krizine girdi. 

18 yaşındaki genci bıçakladı
Olay, merkez Yüreğir İlçesi'nin Tahsilli Mahallesi'ndeki Tahsilli İlkokulu'nun bahçesinde dün saat 21.30'da meydana geldi.
 
İddiaya göre Sefa Azan, bir süre önce ayrıldığı kız arkadaşı N.Ö.'nün Abdülkadir Aslan'la nişanlanmasıyla kıskançlık krizine girdi.
 
Sefa Azan'ın mahallede "Ben o kızla birlikte oldum" diye konuşmaya başladı. Buna sinirlenen Abdülkadir Aslan'ın kardeşi Cuma Aslan, Sefa Azan'a konuşmak için Tahsilli İlkokulu'nun bahçesine çağırdı. Sefa Azan da arkadaşları ile birlikte okulun bahçesine geldi. Burada iki grup arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Sefa Azan'ın savurduğu bıçakla Cuma Aslan, yaralandı.
 
Cuma Aslan bıçağı elinden aldığı Sefa Azan'ı yaraladı. Yaralılardan Sefa Azan, Başkent Üniversitesi Yüreğir Hastanesi'ne; Cuma Aslan ile Nurettin Dinçer de Numune Hastanesi'ne götürüldü. Durumu ağır olan Azan, yapılan tüm müdahaleye karşın öldü.
 
Tedavisinin ardından taburcu edilen Cuma Aslan, Cinayet Bürosu ekiplerince gözaltına alındı. Aslan, Emniyet Müdürlüğü'ndeki ilk ifadesinde, "Ağabeyim Abdulkadir Aslan, N.Ö. ile nişanlanmıştı. Sefa Azan, yengem hakkında ileri geri konuşuyordu. Uyarmak ve bu konuda konuşmak için olay yerine gittim. Bana bıçak çekti, kolumdan yaraladı. Elindeki bıçağı aldım, kendimi savunmak için ben de ona vurdum. Amacım öldürmek değildi" dedi.
 
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel