18 bin paket ele geçirildi

Ordu'da bir kamyonun tavanına özel olarak yapılmış zula içerisinde toplam 18 bin 173 paket kaçak sigara ele geçirildi. Ordu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, kaçak yollardan gelen gümrük kaçağı sigar

18 bin paket ele geçirildi

Ordu'da bir kamyonun tavanına özel olarak yapılmış zula içerisinde toplam 18 bin 173 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Ordu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, kaçak yollardan gelen gümrük kaçağı sigaralarla mücadele kapsamında süren bir ihbarı değerlendiren ekipler, Giresun-Ordu karayolu üzerinde yol kontrolü yaptı. Dün saat 22.30 sıralarında M.B. idaresindeki Ankara plakalı kargo kamyon durdurularak kasasında detaylı bir arama yapıldı. Arama sırasında kamyonun kasa kısmının tavanına yapılmış zula içerisinde toplam 18 bin 173 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Sürücü M.B. ve araçta bulunan S.S. isimli şahıslar haklarına "5607 Sayılı Kanuna muhalefet" suçundan işlem yapıldı. Suç unsuru sigaralara ve gümrük kaçağı eşya taşımacılığında kullanılan kamyona el konuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler