17 kişinin kimlikleri belirlendi

Trabzon’un Yomra ilçesinde bugün akşam meydana gelen trafik kazasında yaralanan 17 kişinin kimlikleri belirlendi.Edinilen bilgiye göre, saat 21.30 sıralarında Karadeniz Sahil Yolu Yomra ilçe girişi Sancak mahallesi mevkiindeki kavşakta Trabzon’dan Rize is

17 kişinin kimlikleri belirlendi

Trabzon’un Yomra ilçesinde bugün akşam meydana gelen trafik kazasında yaralanan 17 kişinin kimlikleri belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, saat 21.30 sıralarında Karadeniz Sahil Yolu Yomra ilçe girişi Sancak mahallesi mevkiindeki kavşakta Trabzon’dan Rize istikametine gitmekte olan Osman Karaali yönetimindeki 53 K 0187 plakalı panelvan minibüs, kırmızı ışıkta geçerek önce Rize’den Trabzon istikametine gitmekte olan Bayram Ayyıldız yönetimindeki 61 EE 096 plakalı otomobile, ardından da 34 GG 3830 plakalı otomobile çarptı. Kazada toplam 17 kişi yaralandı.

Kartal marka otomobilde bulunan sürücü Bayram Ayyıldız ile aynı aileden Kadriye, Hasan Can, İlknur, Musa, Kezban, Sümeyye ve Muhammet Efe Ayyıldız, Tuğba Yavuz ile minibüste bulunan sürücü Osman Karaali ile yolcular Samiye Civelek, Evren Güngör, Aslan Altun, Eşref Demirci, Murat Köse, Mahmut Yılmaz ve Deniz Demirtaş Trabzon’daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı, Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler