15 Yaşındaki kız okul önünden kacılrıldı!

Rize'de Merkezde bir lisede okuyan Merve Esir'in okul çıkışında akrabası olduğu öne sürülen kişi tarafından zorla kaçırıldığı iddia edildi. Kızının hayatından endişe duyduğunu dile getiren baba Yaşar Esir, " Yaklaşık bir bucuk ay önce uzaktan akrabam olan

15 Yaşındaki kız okul önünden kacılrıldı!
Rize'de Merkezde bir lisede okuyan Merve Esir'in okul çıkışında akrabası olduğu öne sürülen kişi tarafından zorla kaçırıldığı iddia edildi. Kızının hayatından endişe duyduğunu dile getiren baba Yaşar Esir, " Yaklaşık bir bucuk ay önce uzaktan akrabam olan D:K ve A.K oğulları İ.K'ya (26) kızımı istemeye geldiler. Ben kendilerine kızımı kesinlikle evlendirmeyeceğimi, kızımı okutmak istediğimi söyledim. Daha sonrada kızım ile görüştüğümde ise evlenmek istemediğini bana söyledi. Oda okumak istiyor."dedi. 
 
Kızının İ.K. ve ailesi tarafından kaçırıldığını iddia eden Baba Esir, " Kızımın bulunması önce cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundum fakat devlet hala kızımı bulamadı. Şimdi de İnsan Hakları Derneği Rize temsilciliğine başvurarak kızımın bulunması için yardım istiyorum."şeklinde konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel