1,5 milyon işsize iş umudu

İŞKUR Genel Müdürü Artvinli Dr. Yazıcı, işsizliği azaltmayı hedefleyen aktif istihdam tedbirlerinin en etkinlerinden biri olan İş ve Meslek Danışmanlığı konusunda açıklamalarda bulundu.Yazıcı, “2014 yılı sonuna kadar 1,5 milyon işsize ulaşmayı ve onlara e

1,5 milyon işsize iş umudu

İŞKUR Genel Müdürü Artvinli Dr. Yazıcı, işsizliği azaltmayı hedefleyen aktif istihdam tedbirlerinin en etkinlerinden biri olan İş ve Meslek Danışmanlığı konusunda açıklamalarda bulundu.

Yazıcı, “2014 yılı sonuna kadar 1,5 milyon işsize ulaşmayı ve onlara en uygun çözümü üretmeyi hedefliyoruz. İşsizliğe çözüm noktasında elimizden geleni yapacağız” dedi.

1.5 MİLYON İŞSİZE İŞ UMUDU

İş ve Meslek Danışmanlığı hizmetlerinin istihdama yeni bir boyut kazandırdığını söyleyen Genel Müdür Dr. Nusret Yazıcı şunları dedi:

“İşsizlikle mücadelede Türkiye’nin gücüne güç katan İŞKUR, hem iş arayana hem de işverene ihtiyaçları doğrultusunda yol haritası çizmeye devam ediyor. 2014 yılı sonuna kadar 1,5 milyon işsize ulaşmayı ve onlara en uygun çözümü üretmeyi hedefliyoruz. Bu kapsamda Türkiye İş Kurumu olarak 81 İl Müdürlüğü’nde faaliyet gösteriyoruz. Ayrıca Üniversitelerde İrtibat Noktaları ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarında ve Belediyelerdeki Hizmet Noktalarında tüm işsizlerimize ulaşmayı hedefliyoruz. Doğru işe doğru kişiyi yerleştirmek, piyasanın talep ettiği mesleklerde iş gücü temin etmek, eğitim hayatından istihdama geçiş sürecini kolaylaştırmak hedefiyle her geçen gün daha fazla sayıda ve daha yüksek kalitede hizmet sunmak gayretindeyiz.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel