Futbolcunun beyin ölümü konusunda doktorlar anlaşamadı

17 yaşındaki futbolcunun beyin ölümü konusunda doktorlar birlik sağlayamadı.

Futbolcunun beyin ölümü konusunda doktorlar anlaşamadı

Futbolcunun beyin ölümü konusunda doktorlar anlaşamadı.

Trabzon’da dün idmana gitmek için bindiği dolmuşun trafik kazası yapması sonucu ağır yaralanan 1461 Trabzonspor'un A2 takımında top koşturan 17 yaşındaki futbolcu Burak Hacıhamzaoğlu’nun babası Orhan Hacıhamzaoğlu, oğlunun beyin ölümünün gerçekleşmediğini söyledi.

Yomra’da bir pastane dükkanı işleten baba Orhan Hacıhamzaoğlu, yaptığı açıklamada "Dünden beri makineye bağlı zaten. Dün akşamdan sonra kan değerleri düzeldi. Durumu iyiye gidiyordu ama 3-4 doktor toplanmış aralarında anlaşamamışlar biri geldi dedi ki beyin ölümü yarı gerçekleşti. Ondan sonra bir tane daha geldi 'biz anlaşamadık, 5-6 doktor daha toplanacağız' dediler, bizde bekliyoruz. Net birşey söyleyen yok" dedi.

Öte yandan, 1461 Trabzonspor İdari Menajeri Serkan Ünver, doktorların kendisine verdiği bilgi doğrultusunda futbolcularının beyin ölümünün gerçekleştiğini açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler