1461 Trabzon ile gurur duyuyoruz

PTT 1. Lig takımlarından 1461 Trabzon’un Başkanı Şaban Bülbül ve yönetim kurulu üyeleri ilk resmi kurum ziyaretlerini Trabzon Belediyesi’ne yaparak, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret etti.Ziyaretten duyduğu memnuni

1461 Trabzon ile gurur duyuyoruz

PTT 1. Lig takımlarından 1461 Trabzon’un Başkanı Şaban Bülbül ve yönetim kurulu üyeleri ilk resmi kurum ziyaretlerini Trabzon Belediyesi’ne yaparak, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gümrükçüoğlu, ”1461 futbol takımımızın Sayın Başkanı Şaban Bülbül'e ve yönetim kurulu arkadaşlarına, futbol sevdasının Trabzon’daki temsilcilerine belediyemiz adına hoş geldiniz şeref verdiniz diyorum. Çalışmalarındaki başarılarının artarak devam etmesini hem dua ediyor hem de temenni ediyorum. Bu güne kadar başarıları ve seyir kaliteleri ile hakikatten Trabzon'umuzu en iyi şekilde temsil ettiklerini ispat ettiler. Başkanımızın ve yönetiminin üstlenmiş olduğu yükü Trabzon'un futbol sevdalıları da ortak olmalılardır. Biz de onların hizmetinde olmaktan gurur duyuyoruz.” Şeklinde konuştu.

Trabzon’un bir futbol okulu olduğunu belirten Gümrükçüoğlu, 1461 Trabzon’un Türk futboluna ve Trabzonspor’a sağladığı katkılardan gurur duyduğunu belirterek, “Trabzon'un tüm insanları ile birlikte sahip olduğu futbol sevdası, futbol anlayışı Türkiye’ye örnek olacak niteliktedir. Bu anlayış ve bu sevda Trabzon’un adeta bir futbol okulu olmasını sağlıyor. O anlayış ve o ruhla yetişen gençlerimiz Trabzonspor’u yıldan yıla devamlı şampiyonluklara taşıdı. 1461 takımız da o güzel Fair-Play anlayışı ve futbol aşkı ile şimdi çalışan ve futbolcular yetiştiren bir okul haline gelmiştir. Takımımızın oyuncularının büyük çoğunluğunu Trabzonspor'a ve diğer takımlara vermiş olması da aslında gurur duyulacak bir durum. Arkadan gelen gençlerimizin de yetişip Türk futboluna kazandırılmasına imkan tanıyor.  Tabi Rahmetli Kadir Özcan Hocamızın kaybı hepimizde bir moral motivasyon kaybına sebep oldu.  O yüzden bize düşen 12. adam olarak statlarda yerimizi alıp takımımıza desteğimizi sürdürmektir.” ifadelerini kullandı.

dsc_7650.jpg1461 Trabzon takımının kuruluş amacını Türk Futboluna ve Trabzonspor’a ahlaklı ve çalışkan futbolcular yetiştirmek olarak ifade eden Şaban Bülbül, herkesi takıma destek olmaya davet ederek, “1461Trabzon futbol takımımızın asıl kuruluş amacı olan pilot takım olma özelliğini yerine getirerek gerek Trabzonspor’umuza gerekse diğer takımlarımıza sporcu verdik. Bundan dolayı da yetiştirmiş olduğumuz futbolcularımızla gurur duyuyoruz. Bir anonim şirket olan 1461 futbol takımının üstlendiği misyon Trabzonspor’a ve Türk futboluna ahlaklı, çalışkan futbolcular yetiştirmektedir.

Çalışmalarımızı kendi idari binamızda yürütmekte olup iyi bir kulüp binasına sahibiz. Trabzonspor bizim üst kimliğimizi oluşturmaktadır. Aldığımız kararları Trabzonspor yönetimi ile istişare ederek almaktayız. Sporcularımız her zaman futbolu ve kulüp menfaatleri ön planda tutmuş, maddi olarak kulübe hiç bir sorun yaşatmamışlardır. İnşallah Trabzon halkına aldığımız başarılarla ve yetiştirdiğimiz futbolcularla layık olacağız. Hemen unutmadan ifade etmek isterim ki futbol bir ekip oyunudur ve bu ekipte 12. adam da her zaman taraftarımızdır. Bu anlayışla Trabzon halkını, 1461 sevdalılarını takımımızı maçlarda yalnız bırakmamalarını istiyoruz” diye konuştu.

2.20140115162017.jpg


Ziyaretin sonunda 1461 Trabzon’un Başkanı Şaban Bülbül, Başkan Gümrükçüoğlu’na isminin yazılı olduğu forma hediye etti. Hediye karşısında duyduğu mutluluğu, ”çok şeref duyduğum bir hediye aldım.Takımımız  ismi ile de cismi ile de bugüne kadar sergiledikleri yürekten futbolları ile gönüllerimizde taht kurdu. İnşallah bu sevdamız artarak devam edecektir” şeklinde dile getirdi. Ayrıca Başkan Gümrükçüoğlu tüm Trabzon halkını 19 Ocak Pazar günü saat 13:30’da Hüseyin Avni Aker Stad’ında oynanacak olan 1461 Trabzon – Tekden Denizlispor maçında takıma destek vermeye davet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel