14 eve birden soygun

Giresun’un tirebolu ilçesi yukarı boğalı köyü’nde bir gecede 14 eve giren hırsızlar çalacak birşey bulamadılar.Giresun’un Tirebolu ilçesine bağlı Yukarı Boğalı köyünde bir gecede 14 eve giren hırsızlar çalacak bir şey bulamayınca evdeki eşyaları dağıtıp k

14 eve birden soygun

Giresun’un tirebolu ilçesi yukarı boğalı köyü’nde bir gecede 14 eve giren hırsızlar çalacak birşey bulamadılar.

Giresun’un Tirebolu ilçesine bağlı Yukarı Boğalı köyünde bir gecede 14 eve giren hırsızlar çalacak bir şey bulamayınca evdeki eşyaları dağıtıp kayıplara karıştılar.

Edinilen bilgiye göre, dün gece geç saatlerde köyün Alkçakgıranı mahallesinde bulunan 14 ayrı eve giren hırsız veya hırsızlar, evlerde değerli eşya aradı. Girdikleri evlerde çalacak bir şey bulamayan şahıslar, evlerdeki eşyaları dağıtarak kayıplara karışırken, evlerde kırılan kapı ve pencereler nedeniyle maddi hasar meydana geldi. Olaydan sonra köye gelen Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Öte yandan Yukarı Boğalı Köyü Muhtarı Durmuş Ayvaz, son aldıkları kararla köyün giriş ve çıkışlarına güvenlik kamerası yerleştirmeye karar verdiklerini ve böylece köylerine girip çıkan araç ve kişilerin takibini kayıt altına alacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler