"13 yıldır yapılanlar ortada"

AK Parti  Trabzon Milletvekili aday adayı Av. Mesut iskenderoğlu,  Makine Mühendisleri odasını ziyaret etti.STK ziyaretlerine tüm hızıyla devam eden, Mesut İskenderoğlu,  Makine Mühendisleri Odası başkanı Şaban Bülbül ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret e

"13 yıldır yapılanlar ortada"

AK Parti  Trabzon Milletvekili aday adayı Av. Mesut iskenderoğlu,  Makine Mühendisleri odasını ziyaret etti.

STK ziyaretlerine tüm hızıyla devam eden, Mesut İskenderoğlu,  Makine Mühendisleri Odası başkanı Şaban Bülbül ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Ziyaretin faydalı olduğunu söyleyen İskenderoğlu,  "13 yıldır AK Parti hükümetlerinin yaptıkları ortadadır. Kendi uçağımızı, kendi tankımızı, kendi savaş gemilerimizi, kendi savunma sistemlerimizin bazılarını yaptık bazılarını yapıyoruz. Bunlar hep siz mühendisler tarafından geliştiriliyor. Bununla ne kadar gurur duysak azdır. Dışarıya bağımlılığımızı bitirecek yeğene güç sizlersiniz. Aldığınız eğitimler sayesinde bu ülkede gereken ne varsa tüm gücünüzle yapacağınızı biliyorum. Siz bu ülkenin eğitimli mühendisleri olarak hem kendinize hem de ülkenize fayda getirecek çalışmalara imza atacaksınız. Yaptıklarınızı bu ülke asla unutmayacaktır. Sizinle gurur duyuyoruz" dedi. Makine mühendisleri odası başkanı Şaban Bülbül ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek " Nazik ziyaretinizden dolayı size ve ekibinize çok teşekkür ederim. Ülkemize faydalı olabilmek için daha fazla çalışmalıyız. Size çıktığınız bu yolda başarılar diliyorum" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel