13 yaşında kalp krizi geçirdi: öldü!

Rize’de meydana gelen üzücü olayda Kurtuluş İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Yunus Emre Tabak (13) iki gün önce evinde fenalaşarak kaldırıldığı Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Okuldan çıkıp servis ile evine giden Tabak, bir süre so

13 yaşında kalp krizi geçirdi: öldü!

Rize’de meydana gelen üzücü olayda Kurtuluş İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Yunus Emre Tabak (13) iki gün önce evinde fenalaşarak kaldırıldığı Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Okuldan çıkıp servis ile evine giden Tabak, bir süre sonra fenalaştı. Annesi Gülay Tabak ilk önce oğlunun sara nöbeti geçirdiğini sandı. Tabak olay yerine çağrılan ambulans ile Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen 13 yaşındaki çocuk kurtarılamadı. Doktorlar Tabak ailesine ilk belirlemelere göre oğullarının geçirdiği kalp krizi sonucu öldüğünü söylediler. Tabak’ın kesim ölüm nedeni Trabzon Adli Tıp Kurumu’ndan gelecek raporla öğrenilecek.

BİR YIL ARA İLE İKİNCİ ÇOCUKLARINI KAYBETTİLER

Kenan ve Gülay Tabak ailesinin oğulları Yunus Emre’nin ölümünün şokunu yaşarken bir yıl öncede epilepsi hastası olan kızları Nur Evsan Tabak’ı 6 yaşında kaybettikleri öğrenildi. Tabak ailesi bir yıl ara ile sahip oldukları iki çocuklarını da kaybetmiş oldular.

Acılı baba Kenan Tabak bir yıl ara ile ikinci evlat acısını yaşadıklarını belirterek, “Kızım hastaydı. Tedavisi için çok uğraştık ama geçtiğimiz yıl kızımı kaybettik. Şimdi de oğlumu kaybettik. Evlat acısı çok zor. Allah kimsenin başına vermesin” dedi. Tabak’ın oğlunun ölümünden 18 gün önce de annesini kaybettiği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler