11 kata kadar ulaşabilecek

 Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, 37 metreye ulaşabilecek, 11 kata çok rahatlıkla müdahale edebilecek bir itfaiye aracını ilçelerine kazandırdıklarını söyledi. Başkan Arpacıoğlu, aldıkları yeni itfaiye aracını basın mensuplarına tanıttı. Yeni araç

11 kata kadar ulaşabilecek

 

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, 37 metreye ulaşabilecek, 11 kata çok rahatlıkla müdahale edebilecek bir itfaiye aracını ilçelerine kazandırdıklarını söyledi. 

Başkan Arpacıoğlu, aldıkları yeni itfaiye aracını basın mensuplarına tanıttı. Yeni araç hakkında bilgi veren Arpacıoğlu, “Ünye’de çok katlı binalara bugüne kadar ciddi müdahale etme şansımız yoktu. İtfaiye ekip ve ekipmanı bakımından son dönemde yaptığımız takviyelerle, bölgede itfaiyesi güçlü bir belediye haline geldik. Biz şu ana kadar 6-7 katlara müdahale edebiliyorduk, 10. katlara itfaiye olarak bir yangın anında maalesef müdahale edemiyorduk. Yaptığımız çalışmalar çerçevesinde 37 metreye ulaşabilecek, 11 kata çok rahatlıkla müdahale edebilecek, yangın anında insanlarımızın can ve mal emniyetini koruma altına alabilecek bir itfaiye aracımızı Ünye Belediyemizin makine parkına kazandırdık” dedi.

unye2.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel