11-13 yaşında kızlara tecavüz!

SAMSUN’da evden kaçan 13 yaşındaki S.Y. ile 11 yaşındaki D.K., 28 yaşındaki Serdar Şafak’ın kendilerini tecavüz ettiğini ileri sürerek şikayetçi oldu. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan Şafak, dün tutuklanarak cezaevine gönderilirken, cumhuriyet savcısına ifade

11-13 yaşında kızlara tecavüz!

SAMSUN’da evden kaçan 13 yaşındaki S.Y. ile 11 yaşındaki D.K., 28 yaşındaki Serdar Şafak’ın kendilerini tecavüz ettiğini ileri sürerek şikayetçi oldu. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan Şafak, dün tutuklanarak cezaevine gönderilirken, cumhuriyet savcısına ifade veren 2 küçük kız, evlerinde kaldıkları 20 yaşındaki G.B. adlı kadının da, kendilerini zorla para karşılığı erkeklere sattığını söyledi. Kısa sürede yakalanıp gözaltına alınan G.B. ise suçlamaları kabul etmedi.

S.Y. ile D.K. adındaki kızlar 15 gün önce evden kaçtı. Aileleri polise kayıp başvurusunda bulundu. Devriye gezen ekipler dün gece S.Y. ve D.K.’yı İlkadım İlçesi'nde bir parkta otururken buldu. Kızlar ifadelerinde 10 gün önce Serdar Şafak ile Ünal Topal’ın kendilerine tecavüz ettiklerini söyledi. Bunun üzerine polis, hırsızlık ve mala zarar verme suçlarından 3 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası olan Serdar Şafak’ı kısa sürede yakaladı. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan Şafak, tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer zanlı Topal’ın ise başka bir cinsel istismar suçundan tutuklu olduğu ortaya çıktı.

Cumhuriyet savcısına ifade veren küçük kızlar, evden kaçtıktan sonra 15 gün G.B.'nin evinde kaldıklarını ve bu tanın kendilerine para karşılığı erkeklerle fuhuş yaptırdığını ileri sürdü. Küçük kızların iddiaları üzerine harekete geçen polis, savcılık talimatıyla G.B.'yi de gözaltına aldı. Savunmasında küçük kızları tanıdığını söyleyen G.B., “Evden kaçtıklarını biliyordum. Yaşları küçük olduğu için acıdım ve evime aldım. Ancak kesinlikle para karşılığı fuhuş yaptırmadım. Bana iftira atıyorlar” diye konuştu.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel