1001'inci mağaza!

A 101 marketler zinciri, 1001'inci mağazasını Trabzon'un Maçka İlçesi'nde açtı. Açılışa katılan Devlet Bakanı Faruk Özak, protokol üyelerine marketten beyaz peynir aldı. Memorial Sağlık Grubu, English Home ve Aydın Örme ve A-101 marketler zincirinin sahib

1001'inci mağaza!

A 101 marketler zinciri, 1001'inci mağazasını Trabzon'un Maçka İlçesi'nde açtı. Açılışa katılan Devlet Bakanı Faruk Özak, protokol üyelerine marketten beyaz peynir aldı.

Memorial Sağlık Grubu, English Home ve Aydın Örme ve A-101 marketler zincirinin sahibi Aydın Ailesi'nin memleketi Maçka ilçesindeki 1001'inci marketin açılışına, Devlet Bakanı Faruk Özak, Turgut Aydın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Aydın, Başkan vekili Yaşar Aydın, A-101 Marketler Zinciri CEO'su Erhan Bostan, Maçka Kaymakamı Ümit Cavuldak, Maçka Belediye Başkanı Ertuğrul Genç ve çok sayıda kişi katıldı.

Holding Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Aydın, bu marketten kazanacakları paranın 10 katı ile Maçka'ya yatırım yapacaklarını anlatırken, "Buraya hizmet etmeye geldik, para kazanmaya gelmedik. Hiç kimse ile rekabet etmeye niyetimiz yok. Ucuz ve kaliteli mal satmaya geldik. Prensibimiz bu. Her yere öyle gireceğiz. Buraya geldiğiniz ve beni bu mutlu günümde yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum" dedi.

Devlet Bakanı Faruk Özak ise, burada bir başarı öyküsünü kutladıklarını anlatırken, şunları söyledi:

"Maçka'nın Sevinç Köyü'nde doğup İstanbul'da büyüyen, işlerini büyüten, doğduğu yerle doyduğu yer arasındaki maddi ve manevi ilişkiyi kuran başarılı bir işadamının başarı öyküsü. Hiçbir zaman doğduğu yeri unutmadı.

Sosyal sorumluluk projelerine destek verdi. Türkiye'ye desteği bize destek zaten. Bugün bir başarı varsa Türkiye'de Turgut Aydın beylerin işadamlığı ve mahareti ile oluyor. Özel sektörümüze minnettarız. "

PROTOKOLE PEYNİR ALDI

Dua edilmesi ardından açılışa katılan protokol üyeleri A-101'in Maçka şubesinin açılış kurdelesini kesti. Markette gezenlerle sohbet eden Devlet Bakanı Faruk Özak, başta Belediye Başkanı CHP'li Ertuğrul Genç olmak üzere Turgut Aydın ve tüm protokol üyelerine beyaz peynir aldı.

Peynirleri korumasının tuttuğu sepete koyan Özak ayrıca korumasına 200 lira vererek kasada ücreti ödemesini istedi. Turgut Aydın ise Bakan Özak'a, "En pahalısından aldınız" diyerek takıldı.

BOSTAN: 3 YILDA 1001 MAĞAZA DÜNYA REKORU

A-101 Marketler Zinciri CEO'su Erhan Bostan ise, Türkiye'nin en hızlı büyüyen perakende zinciri olan A-101'in kendi alanında bir dünya rekoruna imza atarak üçüncü yılında 1001 mağazaya ulaştığını söyledi. Erhan Bostan, şunları söyledi:

"Kısa zamanda Türk halkının hesaplı alışveriş noktası haline gelen zincirimizin bundan sonraki hedefi; her yıl 500 yeni mağaza açarak mağaza sayısını hızla arttırmak. 50 ilde toplam 1001 mağaza ve 5 bin 250 personel ile hizmet veriyoruz.

Memorial Sağlık Grubu, English Home ve Aydın Örme'nin sahibi Aydın Ailesi'nin memleketinin Trabzon, Maçka olması nedeni ile 1001. mağazamızı Trabzon Maçka'da açıyoruz. 2009'da, 'Türkiye'de En Fazla Marka Tesciline Sahip Ulusal Firma' ödülünü aldık. 'Private label' ürünlerimizi çok önemsiyoruz. A101 mağazalarında toplam 750 sürekli ürün, 45 de sezonluk ürün bulunuyor.

Şu anda A101 marketlerinde private label ürünler toplam ürünlerin yüzde 30'unu oluşturuyor. Hedefimiz kaliteden ödün vermeden bu oranı yüzde 50'ye yükseltmek. A101 halk tarafından çok benimsenen bir market oldu. Bunda düşük fiyat, yüksek kalite politikamızın etkisi büyük.

Halkın en çok tercih ettiği indirimli marketler zinciri olmak için çalışıyoruz. A-101 marketler zinciri olarak, kullandığımız tüm kaynakların dönüşülebilir olmasına ve çevreye en az zararı vermesine özen gösteriyoruz.

Yenilenebilir enerji kaynaklarından rüzgar kullanılarak üretilen elektriği Temmuz 2010 itibari ile tüm mağazalarımızda kullanmaya başladık. Bu çalışmayı özellikle çevreyi korumak ve yeşil enerji anlamında bir farkındalık oluşturmak için başlattık. " - Trabzon / Maçka

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler