10 yıl önce boşandı 12.12.12'de evlendi

 10 yıl önce Japonya’da çalışabilmek için eşinden boşanan Fikret Şen, kesin dönüş yaptıktan sonra bugün eşiyle yeniden nikah kıydırdı. Fatsa’nın Ayazlı Mahallesi’nde yaşayan Fikret Şen, 10 yıl önce Japonya’da çalışabilmek için formalite nedeniyle boşandığ

10 yıl önce boşandı 12.12.12'de evlendi

 

10 yıl önce Japonya’da çalışabilmek için eşinden boşanan Fikret Şen, kesin dönüş yaptıktan sonra bugün eşiyle yeniden nikah kıydırdı.
 
Fatsa’nın Ayazlı Mahallesi’nde yaşayan Fikret Şen, 10 yıl önce Japonya’da çalışabilmek için formalite nedeniyle boşandığı eşi Nurhan Aydın ile bugün yeniden nikah masasına oturdu. Çiftin 3 çocuklarından biri olan kızları Esra da nikahta hazır bulundu. Fatsa Belediyesi Nikah Memuru Yusuf Başta’nın kıydığı nikahta çiftler, 12.12.2012 tarihini özellikle seçmediklerini tamamen tesadüf olduğunu söylediler. 
 
Fikret Şen, 10 yıl önce Japonya’ya ekmek parası kazanmaya gittiğini, orada kalıcı olabilmek için eşinden boşanıp Japon bir bayanla evlilik yaptığını söyleyerek, “Japonya’da çalışırken 2 yıl eşim yanıma geldi. 2 yıl orada kaldıktan sonra Türkiye’ye döndü. Sonra ben orada Japon bir bayanla nikah yaptım. Türkiye’ye kesin dönüş yaptıktan sonra eşimle tekrar nikahlanıyorum” dedi.
 
Eşi ile tekrar nikah tazeleyen Nurhan Aydın ise, “Eşiniz Japonya’da formalite değil de gerçek evlilik yaptıktan sonra Türkiye’ye dönseydi yeniden nikah kıyar mıydınız?” sorusuna, “Ben Fikret’e orada evlilik yaptığı kişi ile yaşa derdim. Tekrar yanıma geldiğinde kabul ederdim. Tıpkı şimdi yaptığım gibi” şeklinde cevap verdi.
 
Fikret Şen ile Nurhan Aydın’ın nikah merasiminde güzel görüntüler yaşandı. Çift, beraberinde getirdikleri pastayı birlikte keserek mumlarını üfleyip, daha sonra pastadan birbirlerine ikram etti. Fikret-Nurhan çiftinin kızları Esra da, kendisi için çok ilginç bir anı olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel