10 aylık bebek baba kurbanı

Giresun'da alkol bağımlısı babası tarafından darp edilerek yoğun bakıma kaldırılan 10 aylık Bebek sevk edildiği Samsun'daki özel bir hastanede hayatını kaybetti.Edinilen bilgilere göre, Gemilerçekeği Mahallesi'nde iddiaya göre alkol bağımlısı olan E.Y., 1

10 aylık bebek baba kurbanı

Giresun'da alkol bağımlısı babası tarafından darp edilerek yoğun bakıma kaldırılan 10 aylık Bebek sevk edildiği Samsun'daki özel bir hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Gemilerçekeği Mahallesi'nde iddiaya göre alkol bağımlısı olan E.Y., 10 aylık kızı E.Y.'yi feci şekilde döverek ve boğazını sıkarak ağır yaraladı.

Giresun Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırılan Bebek, daha sonra Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Minik E.Y., burada yapılan ilk kontrollerinin ardından Samsun'da özel bir hastaneye sevk edilerek, yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen 10 aylık E.Y kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Öte yandan Giresun Emniyet Müdürlüğü tarafından, olayla ilgili yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada, müdürlüğe bağlı ekiplerce olayın aydınlatılması amacıyla çalışma başlatıldığı kaydedildi. "Yapılan araştırmada bebeğin babası E.Y. tarafından darp edildiği tespit edilmiştir. Baba E.Y. gözaltına alınmıştır." denildi. E.Y.'nin tutuklanarak cezaevine gönderildiği bilgisi alındı.

Baba E.Y. gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel