1 Trabzon’u 3 Trabzon yapacağız

AK Parti Trabzon İl Başanlığının düzenlediği proje tanıtım töreninde AK Parti Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, projelerle ilgili detaylı açıklamalar yaptı.Görsel tanıtımın ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı ve Trabzon Milletve

1 Trabzon’u 3 Trabzon yapacağız

AK Parti Trabzon İl Başanlığının düzenlediği proje tanıtım töreninde AK Parti Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, projelerle ilgili detaylı açıklamalar yaptı.

Görsel tanıtımın ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı ve Trabzon Milletvekili adayı Süleyman Soylu, “Bu sorumluluk başlattığımız kampanyanın ilk anları bizi büyük bir çalışmaya bizi titiz bir çalışmaya, bizi alt yapısı güçlü olan bir çalışmaya sevk etmiştir. Bütün arkadaşlarımızla birlikte. Bu işin bütün gizli kahramanları ile birlikte bu sorumluluğu yarına nasıl taşıyabiliriz, Trabzon’un yarın atacağı büyük adımlarla birlikte güçlü bir iradeyi nasıl ortaya koyarızı tartıştık. Bilimsel araştırmalar yaptık. Her birinin sonunda elde ettiğimiz kanaatleri öncelikle Başbakanımızla, ardından Cumhurbaşkanımıza bire bir arz ettik. Bu projelerin tamamında Cumhurbaşkanı ve Başbakanımızın Trabzon’a olan yakınlıklarının ortaya koydukları duyguları bizi daha çok heyecanlandırdı. Bu sadece bizim burada ortaya koyduğumuz ve anlattığımız projeler. Bilmenizi istiyorum ki önümüzde ki 4 yılda bu projelerle ama bunun ötesinde yapacağımız her fırsatı Trabzon lehine değerlendireceğimiz fırsatları ortaya koyacağız” dedi  Soylu, “İnanıyorum ki başbakanımızın Trabzon meydanın da verdiği bu müjdeler tamamlandığı zaman bir Trabzon’u 3 Trabzon yapabilecek, bizim şehrimizi kıtamızın en önemli merkez şehri haline getirecektir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler