1 Ton fındık çalan hırsızlar yakalandı

Ordu'da 1 ton fındık çaldıkları belirtilen şahıslar yakalandı.

1 Ton fındık çalan hırsızlar yakalandı

Ordu'nun Ulubey ilçesinde meydana gelen olayda, bir evden bir ton fındık çalınarak piyasaya sürüldü. Güvenlik güçlerinin titiz çalışmaları sonucu olayın şüphelisi E.K. (33) yakalanarak tutuklandı.

8 Ocak'ta Akoluk Mahallesi'nde bir evden büyük miktarda fındık hırsızlığı gerçekleşti. Olayın ardından Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), derhal harekete geçti. MOBESE ve güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, E.K.'nın hırsızlık olayının faili olduğunu tespit etti. Düzenlenen operasyonla gözaltına alınan E.K., çaldığı fındıkları Altınordu ve Ulubey'deki iki tüccara sattığını itiraf etti.

E.K.'nın işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklanmasına karar verildi. Ayrıca çalıntı fındıkları satın alan iki işletme sahibi hakkında 'suç eşyasını satın almak veya kabul etmek' suçlamasıyla adli işlemler başlatıldı.

Bu olay, bölgedeki fındık üreticileri arasında büyük bir kaygıya yol açarken, yetkililer halkı bu tür suçlara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Hırsızlıkla mücadelede kararlı olan güvenlik güçleri, benzer olayların önüne geçmek için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler