Tuna Çevik Kimdir?

Ünlü komedyen Tolga Çevik'in kızı Tuna Çevik kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte Tuna Çevik hakkındaki tüm detaylar...

Tuna Çevik Kimdir?

TUNA ÇEVİK KİMDİR?

Tuna Çevik, 2006 yılında Özge- Tolga Çevik çiftinin kızı olarak dünyaya gelmiştir. Tuna Çevik'in Tan adında erkek kardeşi vardır. Aynı zamanda ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın da yeğenidir.

Tuna Çevik Kimdir?

BABASI TOLGA ÇEVİK'İN KIZI TUNA İÇİN YORUMU:

"Tuna ve Tan isterlerse devam ederler (oyunculuğa), her şekilde destekçileriyiz" dedi.

Sen Benim Herşeyimsin filmin yönetmeni Tolga Örnek, çocuk oyuncuların profesyonel oyuncu gibi oynadığını belirterek, "Çok keyifliydi, Tuna ve Tan ile çalışmak benim kariyerimin en mutlu anlarından biriydi. Onların benim gözümün önünde profosyonel birer oyuncuya dönüşmeleri, yetenekleri, heyecanları ve insancıl tavırları kariyerime duyduğum heyecanı tekrar canlandırdı. İkisi de çok özel çocuklar. Fıstık gibi oynadılar. 40 yıllık oyuncu gibilerdi" ifadelerini kaydetti.

Filmde de kızını oynayan ve oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan, Tolga Çevik'in kızı Tuna da "Çekimler çok güzel geçti. Devamının gelmesini çok isterim, çünkü çok eğlendim" dedi. Tuna Çevik, basın mensuplarından gelen 'peki bu kadar güzel oynamayı nasıl becerdin?' sorusunu ise "Ben henüz filmi görmedim. İyi mi oldu bilmiyorum. Bence bu seyircilerin kararı. Ona onlar karar versin" diye yanıt verdi.

OYNADIĞI FİLMLER:

Sen Benim Herşeyimsin

Tuna Çevik Kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler