Taner Fikret Saral kimdir? Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Taner Fikret Saral kaç yaşında ve nerelidir?

Trabzonspor’da yeni yönetim Kurulu belli oldu. Yahya Karahasan Kimdir? Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Yahya Karahasan kaç yaşında ve nerelidir? İşte Detaylar…

Taner Fikret Saral kimdir? Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Taner Fikret Saral kaç yaşında ve nerelidir?

Trabzonspor’da Olağanüstü Seçimli Genel Kurul öncesinde Başkan Adayı Ertuğrul Doğan’ın listesi belli oldu. Taner Fikret Saral Kimdir? Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Taner Fikret Saral kaç yaşında ve nerelidir? Bütün ayrıntılar haberimizde…

Bordo mavili kulüpte 25-26 Mart 2023 tarihlerinde Hayri Gür Spor Salonunda Olağanüstü Seçimli Genel Kurul gerçekleştirilecek. Genel Kurul öncesinde Başkan adayı Ertuğrul Doğan, Listesini Divan Başkanlık Kuruluna verdi. 

İlk etapta 7 kişilik bir liste veren Doğan’ın 14 asil 7 yedek üyeden oluşan 22 kişilik listesi tamamlandı. Listede Asil üyeler arasında yer alan Taner Fikret Saral’ın kim olduğu merak ediliyor. 

Taner Fikret Saral kimdir?

1974 yılında Of'ta doğan Taner Fikret Saral, öğrenim hayatını Samsun ve Trabzon da  tamamladıktan sonra aile şirketinin başına geçerek iş hayatınına girmiştir.Yaklaşık 20 yıl Saral Petrol AŞ yönetimini sürdüren Taner Fikret Saral, 2011 yılında inşaat ve denizcilik sektöründe faaliyet göstermeye başlamıştır.. Son olarak eğlence, konaklama, metal dönüşüm gibi farklı sektörlerdeki girişimlerine İzmir ‘ de devam eden Taner Fikret Saral evli ve bir çocuk sahibidir.  Çocukluk yıllarında başlayan spor ve futbol ilgisini ileriki yıllarda amatör spora ve sporcuya destek vererek gösteren Saral, 2007-2008 sezonunda şampiyon olup 2. lige çıkan Of Spor yönetiminde görev yapmıştır ve Aktif olarak Ortahisar boks kulübü yönetim kurulu üyesi dir.

Taner Fikret Saral

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler