Survivor All Star’ın 7. yarışması belli oldu! Turabi Çamkıran kimdir?

Survivor’un 2024 kadrosu giderek netleşiyor. Kadroda yer alan bir isimde Tyrabi Çamkıran oldu. Pekii, Turabi Çamkıran kimdir? İşte merak edilenler…

Survivor All Star’ın 7. yarışması belli oldu! Turabi Çamkıran kimdir?

Survivor All Star’ın açıklanan 7.ismi Turabi Çamkıran oldu.

Peki Turabi Çamkıran kimdir? İşte Turabi Çamkıran hakkında merak ettiklerinizi haberimizde derledik.

Survivor All Star’ın 7. yarışması belli oldu! Turabi Çamkıran kimdir? TURABİ ÇAMKIRAN KİMDİR?

Turabi, daha önce Survivor’da 2 kez şampiyon olmuştur. Yarışmanın 7. İsmi Turabi Çamkıran, 3 Temmuz 1987 yılında Mersin’de dünyaya gelmiştir. Danşçı, oyuncu ve dövüşçüdür. Survivor ile Türkiye’ye adını duyurmuştur. Yetenek Siniz Türkiye programına katılmış ve yarı finale kadar ilerlemiştir. Survivor’a katılmış pek çok dizi ve filmde de rol almıştır.

Turabi, Mersin Toroslar Lisesi ve Gazi Lisesi’nde okuyup mezun olamayınca liseyi dışarıdan bitirmiştir. Profesyonel olarak “Muay Thai” boxs, tekvando ile uğraşmıştır. Kafes dövüşlerinde birçok ülkede müsabakalara katılmıştır.

2014 yılında Survivor’a katılarak şampiyon olmuş, ardından Survivor All Star’a da katılan Çamkıran birinci olmuştur.

Dünyanın farklı ülkelerinden yarışmacıların olduğu 'Dünya Savaşı' programında da şampiyon olmuş, üç kez mücadele ettiği 'Survivor'da iki kez şampiyonluk ipini göğüsleyen Turabi Çamkıran, geçtiğimiz yıl birinci olduğu 'War of the Worlds' yarışmasına yeniden katılmıştır.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi