Survivor 2024'ün yeni ismi Özgür Tetik kimdir? Özgür Tetik kimdir, nereli?

Survivor All Star’ın yeni ismi Özgür Tetik oldu. Yavaş Yavaş netlik kazanan Survivor 2024 kadrosunda yarışacak olan 47 yaşındaki Özgür Tetik kimdir? İşte merak edilenler haberimizde? Özgür tetik kimdir, nereli?

Survivor 2024'ün yeni ismi Özgür Tetik kimdir? Özgür Tetik kimdir, nereli?

Survivor 2023'de performansı ile adından söz ettiren Özgür Tetik, 2024 All Star kadrosunda yer aldı. Acun Ilıcalı yaptığı paylaşım ile Özgür Tetik'in kadroya dahil olduğunu duyurdu.

Survivor 2024’ün kadrosuna dahil olan , Ogeday Girişken, Nagihan Karadere ,Aleyna Kalaycıoğlu, Damla Can Turabi Çamkıran, Sercan Yıldırım, Poyraz Yiğit, Nefise Karatay, Seda Ocak, Yasin Obuz, Sahra Işık, Doğukan Manço ve Gizem Memiç'in ardından Özgür Tetik oldu. Peki Özgür Tetik kimdir, nereli?

ÖZGÜR TETİK KİMDİR?

Özgür Tetik, 1875 yılında Yalova’da doğmuştur. Uzun yıllar basketbol ile ilgilenmiş, amatör liglerde oynamıştır.

Hem sporcu hem antrenör olarak uzunca süre kuvvet antrenmanları uygulamış ve uygulatmıştır. Olimpik triathlon branşında yarışmıştır. Özgür Tetik 2014 yılında Tuğba Tetik ile evlenmiştir.

Survivor 2024'ün yeni ismi Özgür Tetik kimdir? Özgür Tetik kimdir, nereli?Triatlon deneyiminden sonra koşu yarışlarına odaklandı. Yarı maraton ve maratonlarda yarıştı ve 2008'den sonra özellikle koşu ve kuvvet antrenörlüğü konusunda uzmanlaştı.

2010 yılında ultra maratonlara ilgi duymaya başladı ve son beş yıl içinde 50 km, 100 km ve 250 km gibi uzun mesafe yarışlarında birçok kez mücadele etti. Şu anda sadece ultra maratonlara katılarak spor kariyerine devam ediyor.

2016 yılında Technogym ile çalışmaya başladı ve Wellness Institute İtalya'ya giderek Technogym Master Trainer unvanını aldı. Şu anda Technogym Master Trainer olarak Wellness Institute Türkiye eğitim programlarından biri olan koşu eğitimlerini vermektedir.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler