Selim Burak Özdemir kimdir? Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Selim Burak Özdemir kaç yaşında ve nerelidir?

Trabzonspor’da yeni yönetim Kurulu belli oldu. Selim Burak Özdemir kimdir? Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Selim Burak Özdemir kaç yaşında ve nerelidir? İşte Detaylar…

Selim Burak Özdemir kimdir? Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Selim Burak Özdemir kaç yaşında ve nerelidir?

Trabzonspor’da Olağanüstü Seçimli Genel Kurul öncesinde Başkan Adayı Ertuğrul Doğan’ın listesi belli oldu. Selim Burak Özdemir kimdir? Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Selim Burak Özdemir kaç yaşında ve nerelidir? Bütün ayrıntılar haberimizde…

Bordo mavili kulüpte 25-26 Mart 2023 tarihlerinde Hayri Gür Spor Salonunda Olağanüstü Seçimli Genel Kurul gerçekleştirilecek. Genel Kurul öncesinde Başkan adayı Ertuğrul Doğan, Listesini Divan Başkanlık Kuruluna verdi. 

İlk etapta 7 kişilik bir liste veren Doğan’ın 22 kişilik listesi tamamlandı. Listede Asil üyeler arasında yer alan Selim Burak Özdemir’in kim olduğu merak ediliyor. 

Selim Burak Özdemir kimdir? Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Selim Burak Özdemir kaç yaşında ve nerelidir?

Selim Burak Özdemir kimdir?

Trabzonspor’da Ertuğrul Doğan’ın yönetim Kurulu yedek yönetiminde bulunan Selim Burak Özdemir, Trabzon barosuna kayıtlı Avukattır. 

19.10.1990 yılı Trabzon’un Ortahisar iklçesinde doğdu. İlkokul öğrenimini Trabzon İli Ortahisar İlçesi İskenderpaşa İlköğretim okulu, lise öğrenimini ise Trabzon Affan Kitapçıoğlu Lisesi’nde tamamladıktan sonra 2008 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde öğrenim görmeye hak kazandı. Hukuk Fakültesinden 2012 yılında mezun olduktan sonra aynı yıl içerisinde Trabzon Barosu’nda avukatlık stajını tamamladı. 2013 yılından beri Cora Hukuk Bürosu’ nda yönetici/ortak avukat olarak görev yapmaktadır. Çeşitli dernekler, sivil toplum kuruluşları ve futbol kulüplerine hukuki rehberlik ve danışmanlık hizmeti vermenin yanında bireysel olarak da spor kulüplerinde aktif yöneticilik yapmaktadır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi