Paşhan Yılmazel Kimdir?

Oyuncu Paşhan Yılmazel kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte hakkındaki tüm detaylar...

Paşhan Yılmazel Kimdir?

PAŞHAN YILMAZEL KİMDİR?

Paşhan Yılmazel, 31 Mart 1982 tarihinde Berlin'de dünyaya gelmiştir. Aslen Batı Trakyalıdır.

Paşhan Yılmazel Kimdir?

EĞİTİMİ VE KARİYERİ:

Ailesiyle birlikte 1985 yılında Türkiye'ye kesin dönüş yapmıştır.İlk olarak Zeytinburnu Faruk Timurtaş İlköğretim Okulu'unda okuyan Paşhan Yılmazel, ardından İhsan Mermerci Lisesi'ni bitirmiş ve Haliç Üniversitesi'nden mezun olmuştur.Sonrasında Akademi İstanbul'da da Radyo ve Televizyon bölümünü bitirmiştir. İlk büyük oyunculuk tecrübesini Hayat Bilgisi'nde Ortega rolüyle kazanmıştır. Bu dizide oynamaya başlayana kadar birçok dizide konuk oyuncu olarak yer almıştır. Hayat Bilgisi'nde 4 sezon düzenli oynadıktan sonra dizinin son sezonki reyting kaybının ardında final kararı alıp 16 Haziran 2006'da bitmesiyle yeni projelerde şansını denemiştir. 

Hayat Bilgisi 2006 yılında final olduktan sonra başrollerini Cem Davran ve Pınar Altuğ'un paylaştığı Deli Dolu adlı dizide ana karakterlerden Metin karakterini canlandırmaya başlasa da dizinin tutmaması ve bir süre sonra ortadan kaybolmasıyla oyuncu boşta kalmıştır. Bir sene sonra baş rolünü Doğa Rutkay ile paylaştığı Şölen dizisinde Murat rolünü canlandırmıştır. İlk başlarda dizi başarılı olsa da zamanla tutunamamış ve aynı sene içinde bitmiştir. Tutmayan bir diğer dizi Gemilerde Talim Var dizisinde konuk olarak oynayan oyuncu arkasından Cem Davran,Alp Kırşan,Merve Sevi,Enise Kütük ile beraber başrol oynadığı Hayat Güzeldir'de Cem Davran'ın oğlunu oynamıştır. 

Aynı senenin başında Doktorlar dizisinde önemli karakterlerden Dr. Ahmet'i son derece başarılı oynamıştır. 2009 yılında Adanalı dizisinde yaklaşık 3 ay oynamış ve konuk olarak Maraz Ali (Mehmet Akif Alakurt) karakterinin yancılarından Dr. Gürcan'ı canlandırmıştır. 2011 yılında yeni başlayan +18 adlı dizide uçuk bir karakteri canlandırarak aktif oyunculuk yaşamına devam etmektedir. Son olarak BKM yapımı Tutar mı Tutar dizisinde başrol Cemal rolüyle ekranlarda görülmüştür.

Paşhan Yılmazel Kimdir?

Dizi kariyerindeki dikiş tutmaz dönemlerin aksine film ve sinema kariyeri çok başarılıdır. Dört tane sinema filminde oynayan Paşhan Yılmazel bu dört projenin üçünde başrol bir tanesinde çoklu ekipçe başrollerin bir üyesini temsil etmiştir. İlk olarak Çılgın Dersane Kampta filminde Mojo rolüyle müthiş bir performans gösteren oyuncu en önemli bir ya da iki rolden birini oynamıştır. Oyuncunun mükemmel performansının yanında filmde hatırı sayılır bir gişe başarısı yakalamıştır. Daha sonra Avanak Kuzenler' de Yağmur Atacan ve Alp Kırşan ile başrol oynayan Paşhan Yılmazel burada da çok iyi bir performans göstermiştir. 2009 yılında Rina adlı filmde başrol oynayan oyuncu bu sefer daha farklı bir karakterle bize oyunculuğunun çok yönlülüğünü kanıtlamıştır. Aynı yılda Konak adlı korku filmde de başrol ekibinde olan Paşhan Yılmazel bu filmde de farklı bir tecrübe kazanarak yine daha önce girmediği bir role bürünmüştür. 

OYNADIĞI DİZİLER:

Küçük Besleme, Dadı, Sultan, Güz Güllerİ, Çekirdek Aile, Hayat Bilgisi, Deli Dolu, Şölen, Gemilerde Talim Var, Hayat Güzeldir, Doktorlar, Altın Kızlar, Adanalı, +18, Huzur Sokağı, Çılgın Dersane Üniversitede, Tutar mı Tutar 

ROL ALDIĞI FİLMLER:

Çılgın Dersane Kampta, Avanak Kuzenler, Rina, Konak, Çılgın Dersane 3

Paşhan Yılmazel Kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi