Nazlı Canyurt Kimdir?

Spor Spikeri Nazlı Canyurt kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte Nazlı Canyurt hakkındaki tüm detaylar...

Nazlı Canyurt Kimdir?

NAZLI CANYURT KİMDİR?

Nazlı Canyurt, 28 Ekim 1987 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

Nazlı Canyurt Kimdir?

EĞİTİMİ VE KARİYERİ:

İlk ve orta öğretimini Bahariye İlköğretim okulunda tamamlayan Nazlı Canyurt, liseyi Bostancı Lisesi'nde bitirmiştir. Üniversite eğitimini Balıkesir Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Fakültesi'nde tamamlayan Canyurt'un habercilik ve televizyonculuğa girişi de üniversite son sınıfta olmuştur. Üniversitenin son senesinde NTV Spor'da staj yapan Nazlı Canyurt sonrasında altı ay Londra'da yabancı dil ve Sports Management eğitimi almıştır.  Aldığı eğitimlerin ardından Kanal Türk'te muhabir olarak çalışmaya başlamıştır. Ardından da aynı medya grubunun haber kanalı olan Bugün Tv'de spor spikerliğine başlamıştır.

Spor bültenlerinin yanı sıra her hafta pazar günleri Canlı Gol programını da hazırlayıp sunmuştur. Nazlı Canyurt 1 Eylül 2011'de Beın Sports kanalında çalışmaya başlamış, 19 Şubat 2021 tarihinde de ayrılmıştır.

Nazlı Canyurt Kimdir?

ÖZEL HAYATI:

Nazlı Canyurt, 10 Ekim 2020 tarihinde Doktor Ali Duman ile hayatını birleştirmiştir.

Nazlı Canyurt Kimdir?

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler