Mithat Can Özer Kimdir? nerelidir, kaç yaşındadır? İşte hakkındaki tüm detaylar...

Sanatçı Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte Mithat Can Özer hakkındaki tüm detaylar...

Mithat Can Özer Kimdir? nerelidir, kaç yaşındadır? İşte hakkındaki tüm detaylar...

MİTHAT CAN ÖZER KİMDİR?

Mithat Can Özer, 11 Kasım 1981 tarihinde İstanbul‘da Şarkıcı Sezen Aksu - İşadamı Sinan Özer çiftinin oğlu olarak dünyaya gelmiştir. Özer'in anne ve babası 1983 yılında boşanmıştır.

Mithat Can Özer Kimdir?

KARİYERİ:

Bir süre Bilgi Üniversitesi‘nde eğitim gören Mithat Can Özer, 2009 yılında annesi Sezen Aksu’nun çıkardığı “Yürüyorum Düş Bahçeleri’nde” adlı albümündeki “Tören” şarkısının söz ve müziğini kendisi yapmıştır. Özer, yapımcılığını da yaptığı Sezen Aksu’nun 2014 yılında “Yeni ve Yeni Kalanlar” albümünün tek şarkısının bestesini annesi Sezen Aksu ile birlikte yapmıştır. 2011 yılında kurduğu Piston grubuyla müzik dünyasına adım atmıştır. Tarkan‘ın gitaristi Can Şengün, başarılı davulcu Arıkan Sırakaya, Ajda Pekkan, Sertab Erener gibi isimlerin bas gitaristi olan Murat Ejder‘den oluşan Pis’Ton grubu 2012 yılında ilk albümlerine “Tamperaman” adını vermiştir.

Aynı zamanda Mithat Can Özer, Tarkan‘ın okuduğu “Acımayacak” ve Mustafa Ceceli‘nin son albümündeki “Kucak Kucak” adlı şarkıların söz yazarı ve bestecisidir. 2015 yılında sözü, müziği ve aranjesi Mithat Can Özer‘e ait olan “İnşallah” şarkısında elektro gitar ve bass gitar yine Mithat Can Özer tarafından icra edilmiştir.

2016 yılında Kanal D‘de yayınlanan ve senaryosunu Mahinur Ergun‘un yazdığı, yönetmenliğini Cem Karcı‘nın yaptığı ve başrollerinde Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Burcu Biricik, Ecem Özkaya, Seray Gözler Yeniay, Ahmet Mümtaz Taylan‘ın oynadığı “Hayat Şarkısı” adlı dizinin müziklerini Mithat Can Özer, Çağlar Haznedaroğlu ve Uğur Akyürek yapmıştır.

2016 yılında Şükrü Avşar ve Özcan Deniz‘in yapımcılığını üstlendiği, yönetmen Andaç Haznedaroğlu‘nun çektiği “Herşey Aşktan” adlı sinema filminde Mithat Can Özer İlker karakterini canlandırırken Şükrü Özyıldız, Hande Doğandemir, Hakan Meriçliler, Öznur Serçeler ile birlikte oynamıştır.

Mithat Can Özer Kimdir?

ALBÜMÜ:

2015 – İnşallah (Single)

OYNADIĞI FİLM:

2016 – Herşey Aşktan (İlker)

ÖZEL HAYATI:

Mithat Can Özer, kendisinden 17 yaş küçük olan güzel oyuncu Alina Boz ile üç yıl birliktelik yaşamış ve ayrılmışlardır.

Mithat Can Özer Kimdir?

İşte Mithat Can Özer'in bazı fotoğrafları;

Mithat Can Özer Kimdir?

Mithat Can Özer Kimdir?

Mithat Can Özer Kimdir?

Mithat Can Özer Kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi