Mia Khalifa Kimdir? Mia Khalifa hayatı, kaç yaşında, nereli?

Mia Khalifa dünyaya adını cinsel içerikli filmlerle duyurdu ve hakkındaki detaylar merak edilmeye devam ediyor. Mia Khalifa kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Mia Khalifa hakkındaki detaylar.

Bir dönem yer aldığı cinsel içerikli filmlerle gündeme gelen ve dünyaca ünlü olan Mia Khalifa, bu sektörden ayrılsa da hala merak edilen isimlerden biri. Peki Mia Khalifa kimdir, şuan ne iş yapıyor, sevgilisi Robert Sandberg kimdir? İşte detaylar

Mia Khalifa Kimdir? Mia Khalifa Hakkında Detaylar, kaç yaşında ve nereli?

Mia Khalifa Kimdir?

1993 yılında Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta dünyaya gelen Mia Khalifa, 10 yaşındayken ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşti. Burada yaşamını sürdürürken yayınladığı cinsel içerikli filmlerle ünlü oldu. Kısa süre içerisinde bu sektörün önemli isimlerinden biri haline geldi. Öyle ki 2019'da sadece bu filmlerde oynayarak 12 bin dolar kazandığını söylemişti. 1.57 boyunda ve 55 kg olan oyuncunun bu sektörde toplamda 36 filmde oynadığı biliniyor.

İsrailli bir oyuncuyla çektiği film nedeniyle tehdit mesajları alan Khalifa aynı zamanda ülkesinde kriz yaratmıştı. Kafasının kesileceği şeklindeki tehditlere sosyal medyadan yanıt vererek "“Orta Doğu’nun benden daha büyük problemleri yok mu? IŞİD’I kontrol altına almaya ya da kendinize bir başkan bulmaya ne dersiniz” ifadelerini kullanmıştı.

Mia Khalifa Kimdir? Mia Khalifa Hakkında Detaylar, kaç yaşında ve nereli?

MİA KHALİFA EVLİ Mİ?

Halen cinsel içerikli videoları sektörün en çok izlenenleri arasında yer alan Mia Khalifa, yakın bir geçmişte sektörden ayrılarak spikerliğe başladı. Mia Khalifa sevgilisi Robert Sandberg için bu tercihi yaptığı ifade edilmişti. Eski cinsel içerikli film yıldızı şimdilerde ise sosyal medyada influencerlık yapıyor.

Geçen yıl ünlü bir şef olan sevgilisi Robert Sandberg'den aldığı evlilik teklifini kabul ederek evlenen Mia Khalifa 2021'in yaz döneminde ise boşanmaya karar verdiklerini açıklamıştı.

Mia Khalifa, “Birbirimizi her zaman sevecek ve saygı duyacağız çünkü boşanmamızın tek bir olayın değil, kimsenin diğerini suçlayamayacağı çözülemez, temel farklılıkların bir sonucu olduğunu biliyoruz.” ifadelerini kullanmıştı..

Mia Khalifa iki kez evlenip boşandı. İlk evliliğini 2011'de Wyatt O'Brien ile yaptıktan sonra 2016'da ayrıldı. Ardından 2020'de Robert Sandberg ile evlendi ve bu evlilikte 1 yıl sürdü.

Mia Khalifa 2020'de Ramy isimli dizide konuk oyuncu olarak yer almıştı.

Mia Khalifa Kimdir? Mia Khalifa Hakkında Detaylar, kaç yaşında ve nereli?

MİA KHALİFA OLAYI NE ANLATIYOR?

Ünlü yetişkin film oyuncusu Mia Khalifa'nın hayatında 2018'de dikkat çeken bir olay yaşandı. Mia, bir buz hokeyi maçını izlerken göğsüne hokey diski isabet etti ve aldığı şiddetli darbe sonucunda estetik ameliyat geçirdi.

MİA KHALİFA'DAN ÖNE ÇIKAN İFADELER

Mia Khalifa, ünü sadece filmleriyle sınırlı değil, aynı zamanda yaptığı açıklamalarla da gündemi meşgul ediyor. Yetişkin film endüstrisinden ayrılan Khalifa, sektörle ilgili bir uyarıda bulundu. Geçmişteki popülerliğini kabul eden ünlü yıldız, "Evet, ayrıcalıklı bir durumdaydım ama bu durumu göz ardı etmemeliyiz. Aslında milyonlarca kadın benzer sorunlarla karşı karşıya. Güvenlik konusunda ciddi sorunlar yaşıyoruz." dedi.

TAKILARINDAN ASLA VAZGEÇMİYOR

Mia Khalifa'nın ilginç detaylarından biri de takıları... Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda, hatta banyo yaparken çektiği fotoğraflarda bile takılarını çıkarmadan poz veriyor.

mia-khalifa-kimdir-mia-khalifa-hakkinda-detaylar-kac-yasinda-ve-nereli.jpg

İLİŞKİ BEKLENTİLERİ

Mia Khalifa, katıldığı bir programda ilişki beklentilerini paylaştı. Tam olarak ne beklediğini bilmediğini söyleyen Khalifa, uzun süreli ilişkilerin içinde olduğunu ve flört dünyasından uzak durduğunu belirtti. Khalifa, aradığı özellikleri şu şekilde ifade etti: "Duygusal zeka, sürekli kendini geliştiren, kendiyle barışık ve hayatın iniş çıkışlarının farkında olan kişilere ilgi duyuyorum. Bu sadece erkekler için değil, kadınları da içeriyor."

İŞ DÜNYASINDA YENİ ADIM

Instagram'da 30 milyona yakın takipçisi bulunan Khalifa, Arapça'da "Şeytan" anlamına gelen bir mücevher markası kurarak iş dünyasına yeni bir adım attı.

TEPKİ ÇEKEN FİLİSTİN – İSRAİL AÇIKLAMASI

Mia Khalifa'nın Filistin-İsrail çatışmasıyla ilgili sosyal medya paylaşımı tartışma yarattı

Yetişkin film yıldızı Mia Khalifa, sosyal medya hesabından Filistin-İsrail çatışmasıyla ilgili bir dizi paylaşım yaparak dikkat çekti.

Khalifa'nın, "Lütfen birisi Filistin’deki özgürlük savaşçılarına telefonlarını yan çevirip videoları o şekilde çekmelerini söyleyebilir mi?" şeklindeki ifadeleri birçok tepkiyle karşılandı.

Daha önce de Khalifa, "Filistin’deki duruma bakıp da Filistinlilerin yanında yer almıyorsanız, o zaman Apartheid'ın yanlış tarafındasınız demektir ve tarih bunu zamanla gösterecektir” ifadesini kullanarak konuyla ilgili görüşlerini dile getirmişti.

AÇIKLAMA SONRASINDA PARASINDAN OLDU

Mia Khalifa'nın Filistin-İsrail çatışmasıyla ilgili paylaşımları birçok tepki topladı. Sosyal medya kullanıcıları, provokatif yorumlar yaparak Khalifa'yı eleştirdi. Kimi kişiler, savaşın ciddiyetini hatırlatarak eleştirilerde bulundu. Tepkiler üzerine Khalifa, savaşa duyarlı olduğunu belirterek eleştirilere yanıt verdi.

Bunun yanı sıra Khalifa, Playboy dergisiyle yaşadığı anlaşmazlıkla da gündeme geldi. Hamas'a destek açıklamaları ve İsrailli kurbanlarla dalga geçtiği iddiaları nedeniyle Playboy dergisi tarafından işten çıkarıldı. Dergi, Hamas'ın İsrail'e yönelik saldırısına karşı net bir tavır aldığını ve Mia Khalifa'nın sözlerini kabul etmediğini açıkladı.

Gelişmeler bununla sınırlı kalmadı. Mia Khalifa'nın PornHub kazanç hesabının dondurulduğu ve elde edilen fonların İsrail yardım fonlarına bağışlandığı iddia edildi. Ancak bu iddiaların doğruluğu konusunda kesin bir bilgi bulunmuyor.

Mia Khalifa, sosyal medya üzerinden gündemi sıkça meşgul ediyor ve Filistin-İsrail savaşı gibi hassas konularda sesini duyurarak tartışmalara neden oluyor. Ayrıca, Playboy dergisi ve PornHub kazanç hesabına ilişkin gelişmeler de geniş bir şekilde gündemde yer alıyor. Mia Khalifa'nın gelecekteki adımları ve sosyal medya üzerinden yapacağı etkileşimler merakla bekleniyor.

MİA KHALİFA'NIN FİLMLERİ VE BİYOGRAFİK BİLGİLERİ

Doğum: 10 Şubat 1993 (29 yaşında) - Beyrut, Lübnan

Takma Adı: Mia Callista

Boy: 1,57 m (5 ft 2 in)

Kilo: 55 kg (121 lb)

Göz Rengi: Kahverengi

Saç Rengi: Siyah

Etnik Köken: Lübnanlı

Film Sayısı: 38 (IAFD - Yetişkin Film Veritabanı)

IMDb'de Mia Khalifa

IAFD'de Mia Khalifa

Adultfilmdatabase'de Mia Khalifa

Mia Khalifa

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Nedir, Ne Anlama Gelir?